dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Dagje uit met ZijActief

Dagje uit met ZijActief

Lansingerland – Donderdag 7 juni gaat damesvereniging ZijActief uit Lansingerland met de bus naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Vertrek om 08.30 uur vanaf de Hervormde Kerk in Bergschenhoek. Onderweg wordt koffie/thee met gebak genuttigd en rond 12.00 uur is er een ‘twaalfuurtje’ bij de Orchideeën Hoeve. Om 13.00 uur volgt een uitleg over de orchidee waarna er gelegenheid is de kwekerij, de winkel en een vlindertuin te bezoeken. In restaurant De Drie Dorpe in Ankeveen wordt genoten van een heerlijk diner. Om 21.00 uur wordt men weer in Bergschenhoek verwacht. De kosten zijn all-in en bedragen € 60,– p.p. Neem gerust een vriendin of een familielid mee. Ook niet-leden zijn dus van harte welkom.
Het bedrag dient vóór 24 mei te zijn overgemaakt op rekeningnummer: NL61 RABO 01066.12.530 t.n.v. ZijActief Lansingerland, o.v.v. Uitgaansdag.
Inschrijven kan tot donderdag 24 mei bij Agnes van Akelijen, E-mail: agnesvanakelijen@lijbrandt.nl, tel. 010-5215969 of 06 – 26713389.

Check Also

“Lansingerland doet veel voor ouderen”

Lansingerland - Als het aan Ton Dekker ligt worden de activiteiten voor de doelgroep 50+ in Lansingerland bruisend en gevarieerd. Ton, net in dienst bij Welzijn Lansingerland, is sinds juni coördinator activiteiten en heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Zelf behoort hij als 65-jarige tot de senioren, maar is niet van plan achter de spreekwoordelijke geraniums te gaan zitten.