dinsdag 16 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Dagje uit met ZijActief

Dagje uit met ZijActief

Lansingerland – Donderdag 7 juni gaat damesvereniging ZijActief uit Lansingerland met de bus naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Vertrek om 08.30 uur vanaf de Hervormde Kerk in Bergschenhoek. Onderweg wordt koffie/thee met gebak genuttigd en rond 12.00 uur is er een ‘twaalfuurtje’ bij de Orchideeën Hoeve. Om 13.00 uur volgt een uitleg over de orchidee waarna er gelegenheid is de kwekerij, de winkel en een vlindertuin te bezoeken. In restaurant De Drie Dorpe in Ankeveen wordt genoten van een heerlijk diner. Om 21.00 uur wordt men weer in Bergschenhoek verwacht. De kosten zijn all-in en bedragen € 60,– p.p. Neem gerust een vriendin of een familielid mee. Ook niet-leden zijn dus van harte welkom.
Het bedrag dient vóór 24 mei te zijn overgemaakt op rekeningnummer: NL61 RABO 01066.12.530 t.n.v. ZijActief Lansingerland, o.v.v. Uitgaansdag.
Inschrijven kan tot donderdag 24 mei bij Agnes van Akelijen, E-mail: agnesvanakelijen@lijbrandt.nl, tel. 010-5215969 of 06 – 26713389.

Check Also

Thomas Borggreve boeit van begin tot eind

Bergschenhoek - Als er iemand is die ons duidelijk kan maken hoe je met mensen met dementie moet omgaan, dan is het wel Thomas Borggreve. Maandag 24 september kon een flink aantal belangstellenden in het gemeentehuis in Bergschenhoek kennismaken met zijn vakkennis op dat gebied, die hij verwoordde in een toneelstukje, door hem met verve op de planken gebracht.

Geef een reactie