zondag 27 mei 2018 | week 21
Home » Sport » Welkom bij de meiden van Soccer Boys

Welkom bij de meiden van Soccer Boys

Welkom bij de meiden van Soccer Boys

Bleiswijk – Soccer Boys wil het meidenvoetbal van de club een impuls geven en organsieert daarom op vrijdag 25 mei een clinic, verzorgd door het team Meisjes onder 19. Meiden die willen ervaren of ze voetballen leuk vinden, zijn van harte welkom op sportpark Merenveld. De clinic begint om 15.45 uur en is om 17.30 uur afgelopen. Na afloop is er iets te drinken en staat er wat lekkers klaar.
Dus vind je voetbal leuk en denk je erover om op voetbal te gaan óf twijfel je nog een klein beetje? Kom dan naar deze clinic en ervaar hoe leuk het is om te voetballen en onderdeel te zijn van een meidenteam.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Patrick de Jong, Coördinator Meiden, tel. 06-10792736.

Check Also

Bleiswijk Open 2018 met vijf voormalige wereldtoppers

Bleiswijk - De organisatie van het Bleiswijk Open 2018 grijpt het jubileumjaar van de LTV Bleiswijk aan om een spectaculair programma neer te zetten. Het Bleiswijk Open 2018 van 11 t/m 19 augustus krijgt een ‘Legends’-editie met vijf oud-topspelers.