donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Welkom bij de meiden van Soccer Boys

Welkom bij de meiden van Soccer Boys

Welkom bij de meiden van Soccer Boys

Bleiswijk – Soccer Boys wil het meidenvoetbal van de club een impuls geven en organsieert daarom op vrijdag 25 mei een clinic, verzorgd door het team Meisjes onder 19. Meiden die willen ervaren of ze voetballen leuk vinden, zijn van harte welkom op sportpark Merenveld. De clinic begint om 15.45 uur en is om 17.30 uur afgelopen. Na afloop is er iets te drinken en staat er wat lekkers klaar.
Dus vind je voetbal leuk en denk je erover om op voetbal te gaan óf twijfel je nog een klein beetje? Kom dan naar deze clinic en ervaar hoe leuk het is om te voetballen en onderdeel te zijn van een meidenteam.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Patrick de Jong, Coördinator Meiden, tel. 06-10792736.

Check Also

Schaatsen

Lansingerland – Afgelopen weekend mocht Faye van Duijvendijk meedoen aan het Nationaal Pupillen Toernooi in …

Geef een reactie