zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Nieuwe informatiepanelen in Rottemerengebied

Nieuwe informatiepanelen in Rottemerengebied

Nieuwe informatiepanelen in Rottemerengebied

Lansingerland – De groene vitrinekasten in de Rottemeren zijn vervangen door nieuwe informatiepanelen: stoere houten palen met daartussen een fleurig paneel. Hierop kunnen recreanten zich oriënteren via de kaart van het gebied, ontdekken wat er allemaal te doen is en welke wandelingen zijn uitgezet. Ook verwijst het paneel naar de nieuwe site OokditisdeRotte.nl waarop up-to-date informatie te vinden is over de recreatiemogelijkheden in het stroomgebied van plezierrivier de Rotte. Eerder dit jaar waren de panelen over de kunstobjecten en de Schotse Hooglanders in de Rottemeren al in een nieuw jasje gestoken.

Check Also

Lekker lang lezen tijdens de kinderboekenweek

Lekker lang lezen tijdens de kinderboekenweek Berkel en Rodenrijs – CBS Prins Johan Friso vindt …

Geef een reactie