dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Nieuwe informatiepanelen in Rottemerengebied

Nieuwe informatiepanelen in Rottemerengebied

Nieuwe informatiepanelen in Rottemerengebied

Lansingerland – De groene vitrinekasten in de Rottemeren zijn vervangen door nieuwe informatiepanelen: stoere houten palen met daartussen een fleurig paneel. Hierop kunnen recreanten zich oriënteren via de kaart van het gebied, ontdekken wat er allemaal te doen is en welke wandelingen zijn uitgezet. Ook verwijst het paneel naar de nieuwe site OokditisdeRotte.nl waarop up-to-date informatie te vinden is over de recreatiemogelijkheden in het stroomgebied van plezierrivier de Rotte. Eerder dit jaar waren de panelen over de kunstobjecten en de Schotse Hooglanders in de Rottemeren al in een nieuw jasje gestoken.

Check Also

Parkeren bij De Windas

Bergschenhoek – Het prachtige weer in deze zomervakantie trekt veel mensen naar zwembad De Windas …