dinsdag 13 november 2018 | week 46
Home » Sport » Dojo Sidney Kai warriors succesvol op internationaal toernooi

Dojo Sidney Kai warriors succesvol op internationaal toernooi

Dojo Sidney Kai warriors succesvol op internationaal toernooi

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar deden de Dojo Sidney Kai warriors uit Berkel en Rodenrijs mee aan de Open Belgische kampioenschappen in Beerse. De Beker der Kempen, een van de grootste internationale karatetoernooien. Op 5 mei 2018 kwamen 340 vechters van 52 dojo’s uit zeven landen bijeen. Het waren harde full contact all style karatewedstrijden waaraan dit keer ook karate, kempo en taekwondo vechters meededen. Het team uit Lansingerland heeft een mooi aantal podiumplaatsen veroverd. Maar liefst drie kampioenen met een eerste, tweede en een derde plaats in de verschillende leeftijd- en gewichtsklassen. Carlo da Silva, Jonathan Landveld en Blessing Landveld werden kampioen en wonnen de eerste beker. Mishael Landveld won de tweede beker en Elijah Landveld de derde beker. Pieter Meijer, Remi da Silva jr., Twan Wooning, Anish Ramkhelawam en Jay Jhanjhan werden vierde.

Check Also

Voetbal

Vlaardingen – BVCB heeft zijn goede reeks niet kunnen voortzetten. Vooral het maken van doelpunten …

Geef een reactie