vrijdag 20 juli 2018 | week 29
Home » Sport » Dojo Sidney Kai warriors succesvol op internationaal toernooi

Dojo Sidney Kai warriors succesvol op internationaal toernooi

Dojo Sidney Kai warriors succesvol op internationaal toernooi

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar deden de Dojo Sidney Kai warriors uit Berkel en Rodenrijs mee aan de Open Belgische kampioenschappen in Beerse. De Beker der Kempen, een van de grootste internationale karatetoernooien. Op 5 mei 2018 kwamen 340 vechters van 52 dojo’s uit zeven landen bijeen. Het waren harde full contact all style karatewedstrijden waaraan dit keer ook karate, kempo en taekwondo vechters meededen. Het team uit Lansingerland heeft een mooi aantal podiumplaatsen veroverd. Maar liefst drie kampioenen met een eerste, tweede en een derde plaats in de verschillende leeftijd- en gewichtsklassen. Carlo da Silva, Jonathan Landveld en Blessing Landveld werden kampioen en wonnen de eerste beker. Mishael Landveld won de tweede beker en Elijah Landveld de derde beker. Pieter Meijer, Remi da Silva jr., Twan Wooning, Anish Ramkhelawam en Jay Jhanjhan werden vierde.

Check Also

Hoogvliet Minikamp bij CVV Berkel groot succes

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 6 en zaterdag 7 juli vond bij CVV Berkel het Hoogvliet Minikamp plaats. De kampleiders hadden ook dit jaar een zeer gevarieerd spelprogramma in elkaar gedraaid.