donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Taalcafé in Lansingerland

Taalcafé in Lansingerland

Iedereen is welkom bij het Taalcafé Berkel en Rodenrijs. Het Taalcafé vindt plaats op vrijdag 18 mei van 09.30 tot 11.30 uur in vestiging Berkel en Rodenrijs van Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25.
Ook in Bergschenhoek organiseert de Bibliotheek een Taalcafé. Deze vindt elke eerste donderdagmiddag van de maand plaats in de vestiging Bergschenhoek, Wilhelminastraat 1A. Het eerstvolgende Taalcafé in Bergschenhoek zal op 7 juni van 14.00 tot 16.00 uur open zijn.
Het Taalcafé is een ontmoetingsplek om meer Nederlands te oefenen en te spreken met andere mensen. Inwoners van Lansingerland praten over dagelijkse dingen onder het genot van een kopje koffie of thee.
Voor mensen die al goed Nederlands spreken is het Taalcafé een leuke plek om andere mensen te ontmoeten.
De inloop is vrij en meedoen is gratis. De kinderen zijn ook welkom.

Check Also

Sterren gezocht voor talentenjacht

Bleiswijk - Theater 't Web start dit jaar met de DEB Challenge, De Bleiswijkse talentenjacht. Aanmelden voor deze jaarlijkse wedstrijd is mogelijk voor iedereen tussen de 8 en 80 jaar. Aanmelden kan vanaf heden tot 30 april 2019. De finale is op zaterdag 15 juni.

Geef een reactie