dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Zomerbridge Sans Fumée

Bleiswijk – Bridgeclub Sans Fumée start in mei weer met de Inloop Zomerbridge op een zestal donderdagavonden in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De data zijn: 17 en 31 mei, 14 en 28 juni, 12 en 26 juli. Deelnemers kunnen zich tussen 19.00 en 19.20 uur inschrijven, aanvang 19.30 uur. Er worden zes rondes van vier spellen gespeeld. Deelname uitsluitend per paar, deelname kost € 6 per paar; graag gepast betalen. Gezellig bridgen staat voorop. Evenals vorige jaren zijn er weer leuke prijsjes te winnen en wordt er gezorgd voor iets lekkers.

Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk – Wie computerproblemen heeft, kan iedere donderdag van 13.30 – 15.00 uur terecht in De Leeuwerik (lokaal de Mus), Leeuwerikstraat 2 bij Welzijn Lansingerland. Vrijwilligers van SeniorWeb helpen graag met uw tablet, smartphone of laptop, maar kunnen ook desgewenst instructie geven in het gebruik van applicaties op de apparaten. Toegang is gratis.

Koppelklaverjassen

Bleiswijk – Iedere donderdagavond organiseert de Bleiswijkse Klaverjasvereniging koppelklaverjassen in het Parochiehuis, Hoefweg 53. Gemiddeld komen er tussen de 20 en 30 gezellige klaverjassers een kaartje leggen. Aanvang 20.30 uur. Inschrijfgeld € 3,50 per persoon. Voor wie geen klaverjaspartner heeft, worden op de avond zelf koppels gevormd. Kom gerust eens langs en kaart een avondje mee.

Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen op vrijdag van 20.00 tot 23.00 uur. Ook voor kinderen vanaf 10 jaar zijn er activiteiten. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Klaverjasmarathon

Bleiswijk – Op maandag 21 mei – tweede pinksterdag – wordt er een halve klaverjasmarathon gehouden in de kantine van Soccer Boys. Er wordt individueel gespeeld; om mee te doen hoeft men geen lid te zijn van Soccer Boys. De kaarters wordt gevraagd om 14.45 uur aanwezig te zijn. Er wordt gestart met drie partijtjes klaverjassen. Dan is er een koud/warm buffet. Vervolgens worden nogmaals drie partijtjes gespeeld en aansluitend volgt de prijsuitreiking. Omdat iedereen prijs heeft bij het kaarten, is er voor gekozen geen loterij te houden. Deelname kost € 15 per persoon excl. de drankjes. Het eerste kopje koffie/thee en één consumptie zijn voor rekening van de kaartclub. In verband met de organisatie graag z.s.m. aanmelden bij Gerda van de Ruijtenbeek, tel. 010-5214865 of 06-22730301.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, …

Geef een reactie