zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Politieberichten » Dader poging inbraak aangehouden

Dader poging inbraak aangehouden

Berkel en Rodenrijs – Op de Anjerdreef is op zaterdag 5 mei een 21-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een poging tot woninginbraak.
De politie ontving omstreeks kwart over drie in de ochtend de melding, dat er klappen werden gehoord bij een woning. Ter plaatse zagen agenten een verdachte hard weglopen. Onder een geparkeerde auto werd even later een tweede verdachte aangetroffen. Ondanks een zoektocht met een politiehond en de politiehelikopter werd de gevluchte verdachte niet meer gevonden. Bij later onderzoek werden in de omgeving diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen.
De politie zoekt getuigen van dit incident en vraagt iedereen die iets verdachts heeft gezien op 5 mei tussen 03.00 en 05.00 uur in de omgeving van de Anjerdreef dit te melden. Ook is men op zoek naar camerabeelden.
Alle informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Check Also

Schade door inbraken

Berkel en Rodenrijs – Ook de afgelopen dagen hebben inbrekers gezorgd voor overlast en schade. …

Geef een reactie