dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Laatste feest in de Rotonde

Laatste feest in de Rotonde

Laatste feest in de Rotonde

Berkel en Rodenrijs – Zoals bekend zal de Rotonde stoppen. Zaterdag 12 mei organiseert de Rotonde vanaf 20.00 uur het laatste feestje. Op de avond zullen meerdere bands en DJ’s present zijn en hun talent laten zien. Zeer zeker zal er een traantje worden worden. Rotonde heeft in de afgelopen jaren menig hart veroverd of harten laten veroveren. In verband met de verwachte grote drukte is er een deurbeleid en zal iedereen zich moeten aanmelden via: info@rotonde.net.

Check Also

Al 95 jaar Plaswijckpark

Schiebroek - Het is voor Plaswijckpark, gelegen aan de Ringdijk in Schiebroek net buiten Lansingerland, dit jaar een heel bijzonder jaar. Het schitterende park, met daarin zowel dieren als natuur en heel veel speelplezier, bestaat 95 jaar.