dinsdag 20 november 2018 | week 47
Home » Advertorial » Lezersactie Happen en Stappen: maak kans op gratis diner

Lezersactie Happen en Stappen: maak kans op gratis diner

Lezersactie Happen en Stappen: maak kans op gratis diner

Berkel en Rodenrijs – Win een 4-gangendiner inclusief vijf drankjes voor Happen en Stappen Berkel en Rodenrijs, ter waarde van € 59,50. Doe mee en geniet van dit luxe diner waarbij u tussendoor lekker wandelt in het gezellige centrum van Berkel. Iedereen kan meedoen aan deze actie, ook wanneer u zich al heeft aangemeld!

Een gezellig avondje uit met een vriend(in), familie of een collega, daar kunt u zich vast en zeker iets fijns bij voorstellen. Dit keer is er een speciale actie en mag er 1 persoon gratis meedoen met Happen en Stappen in Berkel en Rodenrijs op woensdagavond 16 mei.
De restaurants die meedoen zijn Ferro, Naar Beneden, Olympus en Da Mario. Na elke gang wandelt u naar het volgende restaurants en kunt u weer genieten van het volgende gerecht. Aan het einde wordt er nog een laatste drankje gedaan bij Café ’t Centrum.

Hoe doet u mee?

Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande vraag en uw gegevens (naam, telefoonnummer, emailadres) in en stuur deze naar De Heraut of mail het antwoord op de vraag naar redactie@de-heraut.nl en misschien wordt u wel de gelukkige winnaar!
De reacties moeten uiterlijk maandag 14 mei binnen zijn!

De quizvraag luidt: Wie organiseert Happen en Stappen? Tip: bezoek de website www.happen-en-stappen.nl.

Check Also

Geslaagde Pre Winter Fair Lansingerland

Bergschenhoek - Ondanks de regen op zaterdag is de eerste editie van de Pre Winter Fair Lansingerland een succes geworden. Veel mensen kwamen afgelopen weekend naar het parkeerterrein Mollenplaats van familierestaurant Bergsche Plas voor de eerste editie van deze fair.

Geef een reactie