zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Advertorial » Lezersactie Happen en Stappen: maak kans op gratis diner

Lezersactie Happen en Stappen: maak kans op gratis diner

Lezersactie Happen en Stappen: maak kans op gratis diner

Berkel en Rodenrijs – Win een 4-gangendiner inclusief vijf drankjes voor Happen en Stappen Berkel en Rodenrijs, ter waarde van € 59,50. Doe mee en geniet van dit luxe diner waarbij u tussendoor lekker wandelt in het gezellige centrum van Berkel. Iedereen kan meedoen aan deze actie, ook wanneer u zich al heeft aangemeld!

Een gezellig avondje uit met een vriend(in), familie of een collega, daar kunt u zich vast en zeker iets fijns bij voorstellen. Dit keer is er een speciale actie en mag er 1 persoon gratis meedoen met Happen en Stappen in Berkel en Rodenrijs op woensdagavond 16 mei.
De restaurants die meedoen zijn Ferro, Naar Beneden, Olympus en Da Mario. Na elke gang wandelt u naar het volgende restaurants en kunt u weer genieten van het volgende gerecht. Aan het einde wordt er nog een laatste drankje gedaan bij Café ’t Centrum.

Hoe doet u mee?

Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande vraag en uw gegevens (naam, telefoonnummer, emailadres) in en stuur deze naar De Heraut of mail het antwoord op de vraag naar redactie@de-heraut.nl en misschien wordt u wel de gelukkige winnaar!
De reacties moeten uiterlijk maandag 14 mei binnen zijn!

De quizvraag luidt: Wie organiseert Happen en Stappen? Tip: bezoek de website www.happen-en-stappen.nl.

Check Also

Lake House Rotterdam; jouw place to be!

Bergschenhoek - Lake House Rotterdam begint 2019 met een volle agenda. Van uitgebreid brunchen met de familie tot een romantisch diner op Valentijnsdag, en van zakelijk borrelen tot de Open Top Trouw Locatie Route. Lake House is dé place-to-be van Lansingerland!

Geef een reactie