dinsdag 16 oktober 2018 | week 42
Home » Heden & Verleden » Oproep Heden & Verleden

Oproep Heden & Verleden

Een lezeres van De Heraut kwam met het idee een Heden & Verleden samen te stellen over het jaar 1968, 50 jaar geleden, het jaar waarin zij in Berkel en Rodenrijs kwam wonen.
Bent u 50 jaar geleden geboren in Berkel en Rodenrijs of er komen wonen, dan heeft u vast en zeker wel foto’s in uw plakboek dat een beeld geeft van Berkel en Rodenrijs in het jaar 1968.
Ook inwoners uit Bergschenhoek en Bleiswijk kunnen uiteraard reageren. In de loop van het jaar zal dan ook over deze dorpen een pagina over het jaar 1968 worden samengesteld.
U kunt reageren door een mail te sturen naar: redactie@de-heraut.nl.

Check Also

Is de Coolsingel ooit van Berkel geweest?

Om geschiedenis juist te beschrijven is gedegen onderzoek vereist. Er zijn al teveel boeken en publicaties over de historie verschenen die berustten op snel getrokken conclusies, latere schrijvers dachten “als het gedrukt is, is het waar” en kopieerden het weer. Archieven zijn vandaag de dag zeer toegankelijk en beschikbaar en daarmee kunnen historische feiten beter bestudeerd worden om tot een waarheidsgetrouw verhaal te komen. Ron toont dit weer aan met onderstaand artikel.

Geef een reactie