zondag 27 mei 2018 | week 21
Home » Politiek » Afscheid burgemeester Werner ten Kate

Afscheid burgemeester Werner ten Kate

Giessenlanden – Burgemeester Werner ten Kate van de gemeente Giessenlanden heeft zijn ontslag ingediend bij de commissaris van de Koning van Zuid-Holland, per 1 mei 2018. Na bijna vijf jaar waarnemend burgemeester van de gemeente Giessenlanden te zijn geweest, gaat hij aan de slag bij de provincie Drenthe als programmamanager. Eerder was Ten Kate wethouder in de gemeente Lansingerland. Hij is nog steeds woonachtig in Bergschenhoek, maar vertrekt na de zomer naar het oosten van het land.
Burgemeester Ten Kate kondigde al eerder aan met zijn gezin naar zijn geboortestreek te willen terugkeren en niet te zullen solliciteren naar het burgemeesterschap van de nieuwe fusiegemeente Molenlanden. Hij zal gaan verhuizen naar Ommen.

Check Also

Commissie Ruimte bespreekt het RET-vervoersplan

Lansingerland - Het RET-vervoersplan 2019 lag als bespreekpunt ter vergadering van commissie Ruimte op dinsdag 15 mei jl. Een document waarin de wijzigingen die voor Lansingerland van toepassing zijn ook uitvoerig aan de orde komen. De commissie besprak de reactie van het college hierop en partijen probeerden op deze manier nog eens hun speerpunten onder de aandacht te brengen.