dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Commentaar » Alles oranje

Alles oranje

Wat hebben we met z’n allen weer genoten van Koningsdag en alle activiteiten die werden georganiseerd. Op sommige momenten leek het of heel Lansingerland was uitgelopen om te genieten van de kinderrommelmarkten of een ander hoogtepunt. Er werd gelachen, gefeest, gehandeld, gegeten en gedronken en iedereen had het naar z’n zin. Maar ook de dag erna denk ik dat veel mensen het nog meer naar hun zin hadden; toen ze naar buiten keken en de druppels enthousiast naar beneden zagen vallen!
Wel jammer voor de vakantiegangers die huis en haard verlieten om ergens in eigen land een tent, caravan of huisje op te zoeken. Van de andere kant: die kregen het op een presenteerblaadje aangereikt om de dag te vullen met gezelschapsspelletjes waar anders geen of weinig tijd of animo voor was.
Voor alle organisatoren van de Koningsdagfestiviteiten breekt ook ‘vakantietijd’ aan. Zij kunnen hun spullen een jaar in de kast leggen… Nee hoor, die zijn – als ik ze goed inschat – maar kort met de benen op de bank gegaan; in gedachte zijn ze al weer aan het bedenken wat er volgend jaar op de agenda kan staan voor een geslaagd feest!

Trees Borkus-Henskens

Check Also

Follow the money

Het wijzigen van bestemmingsplannen, waarbij sprake is van ingrijpende veranderingen in de directe woonomgeving door …

Geef een reactie