zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Lezersschrijven » Warme douche

Warme douche

Ik wil graag opticien De Schepper een warme douche geven. Mijn man ligt in het SFG en toen ik zaterdagmiddag op bezoek kwam, bleek zijn bril spoorloos. Alles doorzocht, maar de bril bleef onvindbaar. Om 16.15 uur onze opticien gebeld en het verhaal uitgelegd. Ze zochten direct zijn gegevens erbij. Gelukkig waren de glazen met sterkte en cilinderafwijking op voorraad. Montuurtje erbij gezocht en met de belofte ‘mevrouw, wij gaan direct beginnen’ toog ik na bezoektijd naar De Schepper. Net een uur later dan mijn telefoontje liep ik alweer met een vervangende bril voor mijn man de winkel uit, zodat ik die ’s avonds mee naar het ziekenhuis kon nemen.
Dit is Service met een hoofdletter!

Mevrouw Dirkzwager-Spierings

Check Also

Zonnebloem bedankt!

Op dinsdag 25 september organiseerde de Zonnebloem weer een middag voor ouderen en gehandicapten in …

Geef een reactie