donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Lezersschrijven » Bedankt!

Bedankt!

Ik had al lang naar het 10-jarig bestaan van Kunstbreak toegewerkt, samen met cursisten en docenten, vrienden en kennissen.
Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die er was. Jullie hebben er met elkaar een echt feest van gemaakt! Het doet me goed dat jullie zo duidelijk hebben laten blijken dat jullie blij zijn met wat Kunstbreak te bieden heeft en dat jullie Kunstbreak blijkbaar in jullie harten hebben gesloten! Ik ben erg verrast door alle lieve woorden, de glimlachjes en het schaterlachen, de grote en de kleine cadeautjes, de complimenten en de steun.
Weken van te voren al werd er van alles door iedereen bedacht en ondernomen. En dan opeens is het zover. Eerst werd de boom versierd…, dat was ook al een klein feestje voor hen die erbij waren. Wat een enthousiasme!
Vrijdag 6 april werd de expositie binnen ingericht met allerlei leuke werkstukken, gemaakt door cursisten, vrijwilligers en docenten. Zaterdagochtend vroeg kwam de grote tent. Buurtbewoners waren gevraagd hun auto elders te zetten en gezellig mee te genieten van het feestje. Allerlei mensen kwamen met taartjes, cakejes, hartige hapjes (al dan niet zelf gemaakt) om de feestvreugde te verhogen. Buiten voor de deur stonden twee levende standbeelden, zo leuk! De zon deed zijn best, het weer was echt fantastisch.
Iedereen bedankt, het was een top feest! Alle docenten en zeker ik zien dit feest als een echte opsteker. Mocht je om welke reden dan ook dit feest gemist hebben, kijk dan nog even op de website van Kunstbreak, daar leuke foto’s!

Marijke Wessel

Check Also

Briefjesmuur

Tijdens een reis door Zweden zag ik in Stockholm in een kerk een wand waar …

Geef een reactie