dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Sport » Concordia – TOGB: 1-2

Concordia – TOGB: 1-2

Delft – Een wedstrijd waar voor beide ploegen niet veel op het spel stond. De volle negentig minuten heeft TOGB echter de overhand gehad binnen de lijnen. De ploeg was dominant en deze wedstrijd liet zien waar het manco in de aanval ligt bij de ploeg van trainer Ronald Ermes. Het overwicht kan niet in doelpunten worden uitgedrukt. Het eerste gevaar kwam van Jay Zandbergen die een mooie aanval van de Berkelse ploeg met een fraai schot besloot. Het overwicht zou wel een reeks hoekschoppen opleveren. Een kans voor Joey Lems uit een voorzet van Jazzley Wouden ging naast. Het verdiende openingsdoelpunt viel na een half uur toen de goedlopende aanval van de Berkelse ploeg door Glenn van der Burg tegen het net werd geschoten. Mouad Fissoune, alleen de eerste helft ijverig, zou uit een vrije trap TOGB met een ruimere tussenstand laten rusten door de bal onhoudbaar voor doelman Maleki Seifar in het doel te schieten, 0-2. De tweede helft was TOGB minder dominant en kwam Concordia met regelmaat voor het doel van TOGB-doelman Sven van Hees. Voor TOGB zou het syndroom van gelijke spelen weer opdoemen toen Concordia een vrije trap wist te benutten door middel van Maurizio Marinacci. Daarvoor had Sven van Hees een vrije trap van de thuisclub knap tot hoekschop verwerkt.

Check Also

Trailrun workout in Hoge Bergse Bos

Bergschenhoek – Sporters die lekker willen hardlopen op een uitdagend natuurlijk terrein, kunnen kennismaken met …

Geef een reactie