zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Sport » Spin & Strong marathon voor het goede doel

Spin & Strong marathon voor het goede doel

Spin & Strong marathon voor het goede doel

Berkel en Rodenrijs – Op 21 april aanstaande organiseren Roparun team 33, De Vrienden van Berkel en sportschool My Life Bergschenhoek een Spin & Strong marathon, waar iedereen aan mee kan doen. Doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: de zorg voor mensen met kanker.

De Vrienden van Berkel doen dit jaar voor de 12e keer mee aan de Roparun. Tijdens het Pinksterweekend lopen zij vanuit Parijs in een non-stop estafetteloop in twee dagen naar Rotterdam. Op 21 april kun je van 9.00 – 15.00 uur boks-, spinning- en crossfitlessen volgen in sportschool My Life, Bergweg-Noord 38/5 in Bergschenhoek. De kosten bedragen € 10,- per les. Het geld dat wordt opgehaald komt voor 100% ten goede aan de Stichting Roparun.
Aan de Spin & Strong marathon is ook een loterij verbonden. Doe je mee aan drie of meer lessen, dan krijg je een gratis lot voor de loterij. Prijzen voor deze loterij zijn gesponsord door vele winkeliers uit Lansingerland en omgeving. Hoofdprijs is een rondvlucht boven Lansingerland
Meer informatie en opgeven voor de Spin & Strong marathon kan via de website van de Vrienden van Berkel: www.roparunteam33.nl
Mocht je verhinderd zijn op 21 april, maar De Vrienden van Berkel toch willen sponsoren, dan kan dat uiteraard. Op de website staat een link naar de donatiemodule.

Check Also

Atletiek Trainingslopen Marathon Rotterdam

Bleiswijk – De Kieviten organiseert een drietal trainingslopen voor de Rotterdam Marathon op 7 april. …

Geef een reactie