zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Nieuws » Dirk Kuyt foundation helpt G-team

Dirk Kuyt foundation helpt G-team

Dirk Kuyt foundation helpt G-team

Berkel en Rodenrijs – Het voetbal G-team van TOGB wordt gesponsord door het Dirk Kuyt Foundation en kan daardoor meedoen aan de Special Olympics in de Achterhoek. Sinds maart heeft de DK Foundation een personenbus ter beschikking om sporters met een beperking te rijden van huis naar een sportvereniging en vice versa. Vooralsnog alleen in Zuid-Holland. Op de wens om het G-team van TOGB te brengen en op te halen naar de Special Olympics in de Achterhoek is positief gereageerd! Sjaak en Monique van der Stoep danken Dirk Kuyt en iedereen van de Foundation voor dit gulle gebaar. Als een sportvereniging sport aanbiedt voor mensen met een beperking en het vervoer is een probleem kijk op www.dirkkuytfoundation.nl.

Check Also

Zesde editie Halve Marathon Oostland trok weer meer deelnemers

Oostland - De Halve Marathon van Oostland kende zondag 9 september een zonnige zesde editie. Ditmaal met rond de 1600 deelnemers en weer ruim 100 meer dan vorig jaar. De grootste groep schreef zich in voor de halve marathon, maar daar zat de inschrijving van de 10 kilometer net achter qua aantal. Met name voor de 5 kilometer schreven zich meer lopers in.