dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Benefietconcert Shantykoor IJgenweiss

Benefietconcert Shantykoor IJgenweiss

Benefietconcert Shantykoor IJgenweiss

Berkel en Rodenrijs – Er zijn nog kaarten voor het benefietconcert van Shantykoor IJgenweiss op vrijdag 13 april. IJgenweiss heeft het concert spontaan aangeboden voor de restauratie van de monumentale kerk aan de Noordeindseweg. Het optreden vindt plaats in het parochiehuis achter de kerk. Een concert van IJgenweiss betekent altijd gezelligheid en muzikaliteit. Het koor biedt een avondvullend programma. Start: 20.00 uur, zaal open: 19.30 uur.
Kaarten à € 12,- inclusief koffie, zijn verkrijgbaar bij Primera in Berkel en Schoenmakerij Bik in Bergschenhoek en aan de zaal.

Check Also

Directeur van Bennekom zegt Wolfert Lansing vaarwel

Bergschenhoek - Na zich negen jaar met hart en ziel ingezet te hebben voor Wolfert Lansing neemt directeur Nick van Bennekom afscheid van ‘zijn’ school. “Ik sluit deze periode af in de wetenschap dat er in afzienbare tijd een prachtige vmbo school aan de Boterdorpseweg zal verschijnen. Voor mij breekt nu een periode aan waarin ik op zoek ga naar de volgende nieuwe uitdaging.”