donderdag 26 april 2018 | week 17
Home » Algemeen » Oranjebazar Bleiswijk

Oranjebazar Bleiswijk

Oranjebazar Bleiswijk

Bleiswijk – Dit jaar wordt de vertrouwde Oranjebazar weer gehouden rond het kerkplein van de Gereformeerde kerk. Dit jaar geen ballonnen. Daarvoor in de plaats draait het Rad van Fortuin vanaf 18.30 uur speciale kinderrondes met mooie kinderprijzen. De prijs van de lootjes is afgestemd op het kinderbudget.

Donderdagavond 26 april, om 19.00 uur gaan de kerkdeuren open en start de binnenverkoop. Neemt u voldoende contant geld mee, want er kan niet worden gepind bij de kramen. Op vrijdag 27 april start de Oranjebazar om 10.00 uur. Het terras gaat dan ook open en u kunt onder het genot van koffie en thee met gebak een gokje wagen bij het Rad van Avontuur. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen voor € 2,00 geschminkt worden.
Komende weken worden de welbekende Oranjeloten aan de deur verkocht. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Help Mij Leven van Roberts Smits. De opbrengst van de Oranjebazar gaat voor het grootste deel naar goede doelen, dit jaar worden ook de volgende doelen ondersteund: de breiclub van de Leeuwerik, Serve Direct (voor studiematerialen voor een science-opleiding in Oeganda), St. Mensenkinderen (jonge kuikens voor arme gezinnen in Moldavië) en St. Schuldhulpmaatje (voor het opleiden van schuldhulpmaatjes in Lansingerland).
Als u nog bruikbare goederen, speelgoed of kleding hebt, kunt u deze op onderstaande data bij de kerk inleveren. Inleverdata: Donderdagochtend 19 april tussen 09.30 en 11.30 uur. Zaterdag 21 april tussen 09.30 en 14.00 uur. Maandagmiddag 23 april tussen 13.00 en 15.00 uur.

Check Also

High tea & High wine op Moederdag

Bleiswijk - Beleef mooie momenten samen; dat is wat Samantha de Wolf, eigenaresse van Cre8yourday, voor ogen had toen zij besloot dit jaar op Moederdag (13 mei) in samenwerking met de Retraiterie Rottemeren aan de Rottedijk 11 te Bleiswijk en de hulp van lokale ondernemers een High tea & High wine te organiseren waarbij de opbrengsten ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding voor onderzoek naar kankerbestrijding.