maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Algemeen » Oranjebazar Bleiswijk

Oranjebazar Bleiswijk

Oranjebazar Bleiswijk

Bleiswijk – Dit jaar wordt de vertrouwde Oranjebazar weer gehouden rond het kerkplein van de Gereformeerde kerk. Dit jaar geen ballonnen. Daarvoor in de plaats draait het Rad van Fortuin vanaf 18.30 uur speciale kinderrondes met mooie kinderprijzen. De prijs van de lootjes is afgestemd op het kinderbudget.

Donderdagavond 26 april, om 19.00 uur gaan de kerkdeuren open en start de binnenverkoop. Neemt u voldoende contant geld mee, want er kan niet worden gepind bij de kramen. Op vrijdag 27 april start de Oranjebazar om 10.00 uur. Het terras gaat dan ook open en u kunt onder het genot van koffie en thee met gebak een gokje wagen bij het Rad van Avontuur. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen voor € 2,00 geschminkt worden.
Komende weken worden de welbekende Oranjeloten aan de deur verkocht. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Help Mij Leven van Roberts Smits. De opbrengst van de Oranjebazar gaat voor het grootste deel naar goede doelen, dit jaar worden ook de volgende doelen ondersteund: de breiclub van de Leeuwerik, Serve Direct (voor studiematerialen voor een science-opleiding in Oeganda), St. Mensenkinderen (jonge kuikens voor arme gezinnen in Moldavië) en St. Schuldhulpmaatje (voor het opleiden van schuldhulpmaatjes in Lansingerland).
Als u nog bruikbare goederen, speelgoed of kleding hebt, kunt u deze op onderstaande data bij de kerk inleveren. Inleverdata: Donderdagochtend 19 april tussen 09.30 en 11.30 uur. Zaterdag 21 april tussen 09.30 en 14.00 uur. Maandagmiddag 23 april tussen 13.00 en 15.00 uur.

Check Also

Realisatie De Knarrenhof komt steeds dichterbij

Lansingerland - Al jaren wordt in Nederland nagedacht hoe je de woonbehoefte van mensen boven de 50 kunt faciliteren. Hoe dit op een moderne, comfortabele manier kan zonder verlies aan privacy. Met de bouw van een Knarrenhof wordt de mogelijkheid geboden elkaar te helpen zonder dat de bewoner privacy of onafhankelijkheid verliest.

Geef een reactie