maandag 16 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Bezoekvrijwilligers gezocht

Bezoekvrijwilligers gezocht

Voor inwoners die door een mantelzorger verzorgd worden of voor mensen die alleen wonen is er met spoed behoefte aan bezoekvrijwilligers. De te bezoeken mensen kunnen last hebben van dementie, lichamelijke ziekten of ouderdomsbeperkingen. De vrijwilligers geven aandacht door bijvoorbeeld samen te wandelen, te zingen of fotoboeken te bekijken. Dit lijkt zo gewoon maar is voor deze mensen heel belangrijk. Nieuwe vrijwiligers ontvangen scholing en begeleiding.
Voor informatie en aanmelding: Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of via 010 522 5545. Meer informatie over Welzijn kunt u vinden op www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

Crazy Summer Market

Bergschenhoek – Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 25 augustus vindt van 11.00 tot 17.00 …