woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Bezoekvrijwilligers gezocht

Bezoekvrijwilligers gezocht

Voor inwoners die door een mantelzorger verzorgd worden of voor mensen die alleen wonen is er met spoed behoefte aan bezoekvrijwilligers. De te bezoeken mensen kunnen last hebben van dementie, lichamelijke ziekten of ouderdomsbeperkingen. De vrijwilligers geven aandacht door bijvoorbeeld samen te wandelen, te zingen of fotoboeken te bekijken. Dit lijkt zo gewoon maar is voor deze mensen heel belangrijk. Nieuwe vrijwiligers ontvangen scholing en begeleiding.
Voor informatie en aanmelding: Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of via 010 522 5545. Meer informatie over Welzijn kunt u vinden op www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

Clubdag voor de Fiat X1/9 Club begint bij de Belevenisboerderij

Berkel en Rodenrijs - De Clubdag van de Fiat X1/9 Club, de Italiaanse sportwagen van meer dan dertig jaar oud, ging zondag 9 september van start bij de Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk in Berkel en Rodenrijs. De club bestaat uit in totaal 180 leden en in heel het land rijden nog rond de 200 geregistreerde auto’s van dit type rond.