zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Studieseminar door ds. Henk Poot

Studieseminar door ds. Henk Poot

Studieseminar door ds. Henk Poot

Bleiswijk – Op dinsdag 17 april vindt de eerste studieavond in een serie van drie plaats met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: De God van Israël.

In de Bijbel lezen we nogal wat beloften die God aan Israël doet. Denk alleen al aan de bekende belofte, in Genesis 12: ‘Ik zal zegenen wie u zegenen’. Wat is de betekenis van Gods beloften aan Israël na de komst van Jezus? Zijn alle beloften in Jezus vervuld, en dus niet meer geldig? Of juist wel? Of… nog wel geldig, maar dan alleen voor christenen? En heeft Jezus eigenlijk ook specifieke beloften gedaan aan Israël?
Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.
De bijeenkomst vindt plaats in de Dorpskerk, Kerkstraat 4. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.
De andere data zijn: Dinsdag 24 april in de Hervormde Kerk, Kerkstraat 1 in Bergschenhoek (De Koning van de Joden).
Dinsdag 1 mei in de Dorpskerk, Kerksingel 1 in Berkel en Rodenrijs (Het draait om Jeruzalem).

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie