zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Kinderkledingbeurs Bleiswijk
Bleiswijk - Op zaterdag 14 april vindt van 9.00 tot 12.00 uur de tweedehandskinderkleding beurs plaats, in de Anne Frankschool. Nieuw deze beurs is de verkoop van schoenen.

Kinderkledingbeurs Bleiswijk

Kinderkledingbeurs Bleiswijk

Bleiswijk – Op zaterdag 14 april vindt van 9.00 tot 12.00 uur de tweedehandskinderkleding beurs plaats, in de Anne Frankschool. Nieuw deze beurs is de verkoop van schoenen.

Inleveren kan op de Anne Frankschool aan de Lijsterlaan 8 op donderdag 12 april van 19.00 tot 20.00 uur en vrijdagochtend 13 april van 9.00 tot 12.00 uur. Let op; vraag vooraf wel een klantnummer aan via: kinderkledingbeursbleiswijk@gmail.com of facebook.com/kledingbeursbleiswijk. Deelnemers aan de beurs kunnen maximaal 50 stuks kleding vanaf maat 86 inleveren. De minimumprijs is € 0,50. Helaas is er geen plek voor speelgoed. Verkoop van schoenen is nu ook mogelijk. Hiervoor geldt een maximum van 2 paar. De kleding en schoenen moeten in goede staat zijn, dus schoon, heel en niet verwassen of gepild. Tip: merkkleding doet het over het algemeen goed. Alle kleding hangt op hangers, zo geeft de beurs een goed overzicht.
Van de verkoop op zaterdag is zeventig procent van de verkoopprijs voor de inbrenger. Dertig procent van de opbrengst gaat dit keer naar de Jeugdcommissie van LTV Bleiswijk. De Bleiswijkse tennisvereniging bestaat dit jaar 50 jaar. Dat vond de kledingbeurs een goede reden voor een donatie. Voor de jeugd worden naast het tennissen leuke activiteiten georganiseerd zoals bingo, speurtocht, knutselen. Meer informatie is te vinden op www.ltvbleiswijk.nl.
Wilt u een klantnummer, verdere uitleg of wilt u een handje helpen bij de voorbereidingen of tijdens de beurs? Neem dan contact op met Leoniek Gabry: kinderkledingbeursbleiswijk@gmail.com of bezoek facebook.com/kledingbeursbleiswijk.

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie