zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Beleef de lente met de Rotta-jeugd
Bergschenhoek - Op zaterdag 14 april organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta weer een leuke natuuractiviteit voor kinderen van 7 t/m 13 jaar.

Beleef de lente met de Rotta-jeugd

Beleef de lente met de Rotta-jeugd

Bergschenhoek – Op zaterdag 14 april organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta weer een leuke natuuractiviteit voor kinderen van 7 t/m 13 jaar.

Na de late winterperiode komt er langzaam een eind aan de winterrust en zie je overal de natuur weer tot leven komen. Met de kinderen gaan we naar buiten om te kijken wat er in de directe omgeving aan voorjaarstekenen te ontdekken valt. We hopen natuurlijk dat we weer veel jong leven zoals kuikentjes, bloeiende planten, bomen en misschien wel kikkerdril kunnen vinden. Vanaf de uitkijktoren vlakbij de klimberg van Klimcentrum Monte Cervino genieten we van alle lentekleuren. Denk eraan dat het buiten (en boven) nog koud kan zijn en dat je kleren en schoenen tegen modder moeten kunnen! De activiteit start in het Trefpunt aan de Hoeksekade 164 en duurt twee uur. Alle kinderen krijgen tussendoor wat te drinken en een koekje. Kosten: € 2,00. Aanmelden is verplicht.
Wil je ook een Rotta Ranger zijn en meedoen met onze voorjaarsexpeditie naar “Nieuw Leven”? meld je dan aan bij onze kinderwerkgroep via rotta.jeugd@gmail.com voor de ochtend (10:00 uur) of de middag (13:30 uur).

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie