zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Verkeersveiligheidsbox voor bewoners Hoefweg

Verkeersveiligheidsbox voor bewoners Hoefweg

Verkeersveiligheidsbox voor bewoners Hoefweg

Bergschenhoek – Totaal zijn er nu al vijftig Verkeersveiligheidsboxen door de gemeente Lansingerland uitgereikt. Donderdag 5 september werd de box uitgereikt aan bewoners Timo van Rijn en Han Hegge, van de Hoefweg in Bleiswijk. Wethouder Simon Fortuyn reikte de box uit in het gemeentehuis.

John Hofman

“We hopen dat nog meer mensen deze verkeersbox zullen aanvragen” zegt wethouder Fortuyn. Met de inhoud kan de 30-km zone meer onder de aandacht gebracht worden. Te vaak wordt er nog te hard gereden, met name in woonwijken. Helaas zijn het vaak de bewoners zelf die de snelheid in hun wijk aan hun laars lappen. Als verkeersdeelnemer, of dat nou per fiets of auto is, is het belangrijk alert te zijn en je snelheid aan te passen. Met name in een woonwijk waar vaak kinderen buiten spelen. Door de inhoud van de verkeersbox te verspreiden en de posters op goed zichtbare plaatsen te hangen, kan iedereen kennis nemen van deze actie die hopelijk zal leiden tot een nog veiliger Lansingerland.

Check Also

Lansinger Energie Markt

Lansingerland - Op donderdagavond 27 september organiseren Nieuwe Lansinger Stroom en de gemeente de tweede editie van de Lansinger Energie Markt. Wethouder Albert Abee en voorzitter Nieuwe Lansinger Stroom Menno van der Woude openen samen deze markt.