donderdag 20 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » G.S. van den IJssel verrast Jarige Job

G.S. van den IJssel verrast Jarige Job

G.S. van den IJssel verrast Jarige Job

Berkel en Rodenrijs – Onlangs vierde G.S. van den IJssel Olie & Transport het 100-jarig bestaan met een groots feest. Gasten die het jubilerende bedrijf met een cadeau wilden verblijden, werden gevraagd een bijdrage aan de Stichting Jarige Job te doneren. Na het geschonken bedrag aangevuld te hebben was het Robin van den IJssel die een prachtige cheque van € 10.000 kon overhandigen aan Paulette Venant van de Stichting Jarige Job. Zij was zeer verguld met het bedrag!

Check Also

De Cryolipolyse-Cryo21 behandeling

Lansingerland - De naam van de behandeling zegt u waarschijnlijk weinig of niets. U kunt cryolipolyse -vetcellen bevriezen als een alternatief voor liposuctie zien. Maar dan pijnloos, zonder injecties of herstelperiodes. Wanneer vetcellen bevroren worden, leidt dit tot een blijvend resultaat. Geen valse hoop dus, maar een techniek die ervoor kan zorgen dat u eindelijk dat silhouet krijgt waar u altijd al van droomde.