zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Advertorial » G.S. van den IJssel verrast Jarige Job

G.S. van den IJssel verrast Jarige Job

G.S. van den IJssel verrast Jarige Job

Berkel en Rodenrijs – Onlangs vierde G.S. van den IJssel Olie & Transport het 100-jarig bestaan met een groots feest. Gasten die het jubilerende bedrijf met een cadeau wilden verblijden, werden gevraagd een bijdrage aan de Stichting Jarige Job te doneren. Na het geschonken bedrag aangevuld te hebben was het Robin van den IJssel die een prachtige cheque van € 10.000 kon overhandigen aan Paulette Venant van de Stichting Jarige Job. Zij was zeer verguld met het bedrag!

Check Also

SPEEL! opent de deuren

Bleiswijk - Het is u vast niet ontgaan: in een gedeelte van het voormalige pand van de bibliotheek aan de Dorpsstraat is een nieuwe winkel gerealiseerd. Vanaf vrijdag 5 oktober kunt u hier terecht voor het grootste assortiment bordspellen van Nederland, voor alle leeftijden, zoals onder andere Catan, Ticket to Ride, Carcassonne, 7Wonders, maar ook kleurrijke puzzels, creatief en educatief (houten) speelgoed.

Geef een reactie