woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Sport » Aanmelden voor Combat bedrijventoernooi

Aanmelden voor Combat bedrijventoernooi

Bleiswijk – Op vrijdag 20 april om 20.00 uur gaat het Bedrijventoernooi van tafeltennisvereniging Combat te Bleiswijk, Kievitspad 1, van start. Het is een gezellige en sportieve manier om uw medewerkers uw bedrijf te laten vertegenwoordigen op dit jaarlijkse evenement. Deelname is al vanaf één medewerker per bedrijf mogelijk. Alle speelsterktes zijn vertegenwoordigd. Van echte beginners tot de absolute top. Iedereen wordt op zijn eigen sterkte ingedeeld. Voor € 5,- per persoon kan men meedoen. Hiervoor krijgen de deelnemers naast hun deelname bij aankomst een kopje koffie en gedurende de hele avond lekkere hapjes. Bent u of wordt u sponsor dan is deelname gratis.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar: bedrijventoernooi@ttvcombat.nl. Geef naam, bedrijfsnaam en speelsterkte (beginner/campingniveau/competitie) op.
Informatie: www.ttvcombat.nl.

Check Also

Korfbal

Bleiswijk – Weidevogels heeft zaterdag in SRC Rottemeren met 13-19 verloren van ODO uit Maasland. …

Geef een reactie