woensdag 20 februari 2019 | week 08
Home » Sport » Aanmelden voor Combat bedrijventoernooi

Aanmelden voor Combat bedrijventoernooi

Bleiswijk – Op vrijdag 20 april om 20.00 uur gaat het Bedrijventoernooi van tafeltennisvereniging Combat te Bleiswijk, Kievitspad 1, van start. Het is een gezellige en sportieve manier om uw medewerkers uw bedrijf te laten vertegenwoordigen op dit jaarlijkse evenement. Deelname is al vanaf één medewerker per bedrijf mogelijk. Alle speelsterktes zijn vertegenwoordigd. Van echte beginners tot de absolute top. Iedereen wordt op zijn eigen sterkte ingedeeld. Voor € 5,- per persoon kan men meedoen. Hiervoor krijgen de deelnemers naast hun deelname bij aankomst een kopje koffie en gedurende de hele avond lekkere hapjes. Bent u of wordt u sponsor dan is deelname gratis.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar: bedrijventoernooi@ttvcombat.nl. Geef naam, bedrijfsnaam en speelsterkte (beginner/campingniveau/competitie) op.
Informatie: www.ttvcombat.nl.

Check Also

Berkel betaalt de tol voor het niet kunnen scoren

Berkel en Rodenrijs - Het ging allemaal zo voorspoedig. Promotie naar de hoofdklasse voor het vrouwenteam van CVV Berkel. Tot aan de winterstop en na de hervatting stonden de Berkelse voetbalsters op een gedeelde derde plaats achter de koplopers Rijnvogels en Barendracht. Het behouden van de aansluiting kreeg echter een deuk door het verlies met 2-3 afgelopen zaterdag tegen het bezoekende ACV uit Assen.

Geef een reactie