dinsdag 19 juni 2018 | week 25
Home » Sport » Aanmelden voor Combat bedrijventoernooi

Aanmelden voor Combat bedrijventoernooi

Bleiswijk – Op vrijdag 20 april om 20.00 uur gaat het Bedrijventoernooi van tafeltennisvereniging Combat te Bleiswijk, Kievitspad 1, van start. Het is een gezellige en sportieve manier om uw medewerkers uw bedrijf te laten vertegenwoordigen op dit jaarlijkse evenement. Deelname is al vanaf één medewerker per bedrijf mogelijk. Alle speelsterktes zijn vertegenwoordigd. Van echte beginners tot de absolute top. Iedereen wordt op zijn eigen sterkte ingedeeld. Voor € 5,- per persoon kan men meedoen. Hiervoor krijgen de deelnemers naast hun deelname bij aankomst een kopje koffie en gedurende de hele avond lekkere hapjes. Bent u of wordt u sponsor dan is deelname gratis.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar: bedrijventoernooi@ttvcombat.nl. Geef naam, bedrijfsnaam en speelsterkte (beginner/campingniveau/competitie) op.
Informatie: www.ttvcombat.nl.

Check Also

CVV Berkel Vrouwen promoveren naar de hoofdklasse

Berkel en Rodenrijs - De vrouwen van CVV Berkel maken de stap naar de hoofdklasse van het vrouwenvoetbal. Dit onder leiding van trainer Egmond Blinker die in zijn eerste seizoen op het Berkelse sportpark Het Hoge Land met zijn meiden tot deze prestatie kwam.