maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Algemeen » Voorjaarsconcert Crescendo met het gevoel van toen
Bleiswijk - Heeft dat bij u wel eens uit de radio geklonken?! Muziek van vroeger: lang geleden of iets korter geleden, muziek die een gedachte of een gevoel bij u oproept?
Muziekvereniging Crescendo uit Bleiswijk gaat tijdens het Voorjaarsconcert op zaterdag 21 april terug naar het gevoel van toen.

Voorjaarsconcert Crescendo met het gevoel van toen

Voorjaarsconcert Crescendo met het gevoel van toen

Bleiswijk – Heeft dat bij u wel eens uit de radio geklonken?! Muziek van vroeger: lang geleden of iets korter geleden, muziek die een gedachte of een gevoel bij u oproept?
Muziekvereniging Crescendo uit Bleiswijk gaat tijdens het Voorjaarsconcert op zaterdag 21 april terug naar het gevoel van toen.

Op het programma staan nummers die de leden van Crescendo hebben geïnspireerd, nummers die een gevoel bij hen oproepen. Denk aan een nummer passend bij de val van de Berlijnse muur. Of wat dacht u van een nummer die hoort bij de tijd van de vetkuiven en markante auto’s: precies de tijd van Grease! Of kent u Marco Borsato nog met zijn wollen truien en zijn krullen in zijn haar? Het thema van het concert is Music that inspired us!!
Een aantal winkeliers uit Bleiswijk is bereid gevonden de aanwezigen tijdens het concert te voorzien van een hapje en een drankje.
Het concert vindt plaats in MKC ’t Web, Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk. Aanvang 20.00 uur, de deuren zijn vanaf 19.30 uur geopend. Kaarten à € 7,50 zijn te koop via muziekcomm.crescendobleiswijk@gmail.com of op de avond zelf aan de deur. Een ieder is van harte welkom!

Check Also

Column boswachter Maurice Kruk

Stadsboswachter Maurice Kruk werkt aan de Noordrand van Rotterdam, op het Rotterdams platteland en bij Melkschuur Zuidpolder. Samen met de vrijwilligers van Natuurmonumenten onderhoudt hij hier de oer-Hollandse poldernatuur. Of laat hij natuurliefhebbers tijdens een wandeling vanaf Rotterdam CS zien dat natuur overal is, ook in de stad!

Geef een reactie