woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Sport » Gymtoernooi met paashaas

Gymtoernooi met paashaas

Gymtoernooi met paashaas

Bergschenhoek – Zaterdag 31 maart begon in alle vroegte het inmiddels bekende Paastoernooi. Nieuw dit jaar was de deelname van de afdeling acro-gymnastiek. Maar liefst 250 kinderen deden mee en lieten hun oefeningen aan de jury zien. Alle afdelingen van turnen tot en met acro-gymnastiek waren vertegenwoordigd. Sommige oefeningen lukten heel goed en andere wat minder. Het viel niet mee om in een zaal vol ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s de zenuwen onder bedwang te houden. Dankzij de wedstrijdleiding, de vele vrijwilligers, de barcommissie en de trainers was het een zeer geslaagd toernooi. De paashazen deelden mooie medailles uit. En alle vrijwilligers werden verblijd met een boodschappenpakket aangeboden door Plus Koelhuis.

Check Also

TOGB 1 speelt tafeltennisfinale NTTB beker

Berkel en Rodenrijs - Zondag 9 december werden bij tafeltennisvereniging De Kruiskamp in Den Bosch de halve finales van de NTTB beker gespeeld. Ronald Vijverberg, Milo de Boer en Leroy Heemskerk van ttv TOGB werden gekoppeld aan het sterke Red Stars Stars en in de andere halve finale speelden Sittard en Taverzo tegen elkaar.

Geef een reactie