donderdag 20 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Chynet verrast met een wisselend aanbod

Chynet verrast met een wisselend aanbod

Chynet verrast met een wisselend aanbod

Berkel en Rodenrijs – Drie jaar geleden opende het echtpaar Zhang hun eetcafé en snackbar Chynet. Aan de Esdoornlaan in het pand tegenover de Jumbo waar voorheen De Steelpan gevestigd was. Na een fikse verbouwing werd de zaak geopend en inmiddels weten veel klanten Chynet te vinden en te waarderen.

In de snackbar is het met name tussen vijf en acht uur een drukte van belang. Veel vaste klanten, maar ook dagelijks weer nieuwe klanten die Chynet graag met een bezoekje vereren. Jerry Zhang en zijn echtgenote leveren graag goede producten en af en toe komt daar een nieuw product bij. “Voor de afwisseling. Als de klanten het lekker vinden dan voegen we het aan de kaart toe.”

Breed aanbod

Friet, mini snacks, snacks, belegde broodjes, een uitsmijter, snackbroodjes, hamburgers, complete schotels met zowel vis als vlees; het is er allemaal. Bovendien specials uit de eigen keuken en een voordeelmenu als dagaanbieding. Met als toetje een ijsje, want ook dat is voorradig; zowel soft als verpakt. In de zomer komt er een nieuw dessert bij.
De klanten kunnen het bestelde mee naar huis nemen, maar het ook in de aangrenzende ruimte opeten. Die ruimte met bar wordt tevens verhuurd voor feesten en partijen. “Ook vergaderingen of wijkbijeenkomsten kunnen hier plaatsvinden. Alles staat klaar, maar de klant moet wel even vooraf reserveren.”
Chynet ligt vlakbij speeltuin De Kievit die weer dagelijks geopend is. “Na een dag leuk spelen en genieten is het natuurlijk erg makkelijk hier te komen eten of iets lekkers te bestellen om mee naar huis te nemen; een smakelijke en leuke manier om een mooie dag af te sluiten.”

Check Also

De Cryolipolyse-Cryo21 behandeling

Lansingerland - De naam van de behandeling zegt u waarschijnlijk weinig of niets. U kunt cryolipolyse -vetcellen bevriezen als een alternatief voor liposuctie zien. Maar dan pijnloos, zonder injecties of herstelperiodes. Wanneer vetcellen bevroren worden, leidt dit tot een blijvend resultaat. Geen valse hoop dus, maar een techniek die ervoor kan zorgen dat u eindelijk dat silhouet krijgt waar u altijd al van droomde.