woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Sport » Broederstrijd bij badmintontoernooi

Broederstrijd bij badmintontoernooi

Broederstrijd bij badmintontoernooi

Bleiswijk – Op zaterdag 24 maart vond voor de dertigste maal het enerverende badminton toernooi plaats onder de naam Formzet BC TAB Fly Over 3Bhoektoernooi. Naast hoofdsponsor Formzet was er nog een aantal lokale sponsors die dit evenement mogelijk maakten.

In het heren enkelspel op niveau 6 bereikten de broers Lucas (BC Asterix) en Milan Koot (Pip) de finale. Dat was voor beide ex-Fly Over spelers de eerste keer dat zij een finale speelden en tegen elkaar. Milan won de spannende match van zijn broer met 21-16, 24-22. In het vrouwen enkelspel-6 werd Eline Clarisse (ELO United) de kampioen. Het gemengd dubbel-6 was een prooi voor Peter den Boer en Rachelle Mostert (Pip) die in de finale vader Dago en dochter Kira Hoyer (BC Delft) versloegen. In de herendubbel-6 wisten Hidde Duivenvoorden (Fly Over) en Milan Koot hun titel te prolongeren. Andere winnaars; dames enkelspel: Imme de Wilde (Fly Over), gemengd dubbel-8: Brian van Vliet en Esmee Hoogerbrugge (Pip), damesdubbel-8: Lindsey Beernink en Elise Manhoudt (Fly Over), heren enkelspel-8: Jeroen van Venetie, herendubbel-8: Fabian Leidelmeyer en Henric van der Wouden (Nerash). Voordat de prijsuitreiking plaats vond, bedankte voorzitter Roel van Harten de vrijwilligers en sponsors. Daarnaast klonk applaus voor toernooileider Benjamin van Bavel en de andere commissieleden, Lucas Koot en Milan Koot. In Ricky’s Sportsbar werd gezellig teruggeblikt op een mooie zaterdag.
Meer weten over BC TAB Fly Over en de badmintonsport? Kijk op www.bcflyover.nl of de facebookpagina van de vereniging.

Check Also

Schaatsen voor het goede doel

Regio – Op 22 december vindt bij Schaatsbaan Rotterdam de vijfde editie van Santa Skate …

Geef een reactie