zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Advertorial » JOY a way of living heeft het in huis

JOY a way of living heeft het in huis

JOY a way of living heeft het in huis

Het is inmiddels al weer drie jaar geleden dat Will Brus een zeer stijlvolle zaak aan De Plaats in Bleiswijk opende waarin de klant alles kan vinden voor de aankleding en inrichting van een sfeervol interieur.

JOY a way of living presenteert een uitgebreide collectie aan stalen van toonaangevende merken. Met daarbij een tijdloze en wisselende collectie originele accessoires. Een sfeerwinkel waar iedereen vrijblijvend binnen kan lopen; om rond te kijken of ideeën op te doen. Of om een origineel cadeautje te kopen waarmee iemand blij gemaakt kan worden. Want alles wat in de winkel staat, hangt of ligt mag mee.

Advies

Will komt ook op verzoek bij de mensen thuis of op het werk om hen advies te geven bij de inrichting. Zowel in een nieuw pand als een bestaand. “Ik luister naar de mensen en ervaar waar zij van houden en wat hun smaak is. Vervolgens kan ik aan de slag met stoffen, kleuren en materialen; in combinaties en met accenten. Het moet passen bij de klant en helemaal hun omgeving worden; maatwerk. Dus geen plaatje waar niet in wordt geleefd. We werken altijd naar een eigen identiteit en sfeer. Ik kom bij hen langs en breng materialen mee, maar veelal komen de klanten ook in de winkel kijken wat mogelijk is.” Will weet: “Het is een leuk vak: met mensen omgaan, werken met mooie materialen en kleuren en bovendien realiseer je altijd iets moois en passends.”
JOY a way of living is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Voor maandag en dinsdag kan een afspraak worden gemaakt voor interieur-of stylingadvies. Die dagen gaat Will ook regelmatig haar licht opsteken bij beurzen om leuke artikelen te zoeken voor haar winkel.

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Bleiswijk - Een 9-jarig meisje kwam met haar moeder voor een consult. Ze had al vanaf haar derde elke twee weken last van migraine met misselijkheid, overgeven en gevoeligheid voor prikkels. Ook had ze wekelijks sterke krampende pijn in haar been. Vooral als ze veel liep en dat is lastig voor een actief voetballend meisje.

Geef een reactie