woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Algemeen » Thema-avond Werken in de Cloud

Thema-avond Werken in de Cloud

Bergschenhoek – Altijd al willen weten wat dat nu eigenlijk is, de Cloud? In samenwerking met de Bibliotheek Oostland houdt SeniorWeb Lansingerland op woensdag 18 april een informatieavond in de bibliotheekvestiging van Bergschenhoek (Ontmoet!), Wilhelminastraat 1a. De avond start om 20.00 uur. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.
Voor iedereen die meer wil weten wat de mogelijkheden zijn van Cloud diensten, welke clouddiensten er zijn, wat de voor- en nadelen zijn, en of het veilig is.
Tijdens deze informatieavond gaan vrijwilligers van SeniorWeb in op de mogelijkheden van een aantal clouddiensten waaronder OneDrive van Microsoft, iCloud van Apple, Google Drive en Dropbox en geven ze een demonstratie wat je er allemaal mee kunt.
Zo krijgen de deelnemers te zien hoe ze op een makkelijke manier foto’s en bestanden kunnen uploaden; te weinig ruimte op uw PC, zet uw bestanden als alternatief in de Cloud.

Check Also

Gemeente en Suikeruitdaging slaan handen ineen

De gemeente Lansingerland en de Suikeruitdaging gaan in het nieuwe jaar een sportieve samenwerking aan. Vanaf 23 januari start een nieuw programma ‘Samen Fit’, speciaal voor 55+’ers die nog meer uit het leven willen halen.

Geef een reactie