maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Algemeen » Ringsteken en dieren maken van Koningsweek iets speciaals

Ringsteken en dieren maken van Koningsweek iets speciaals

Ringsteken en dieren maken van Koningsweek iets speciaals

Berkel en Rodenrijs – Omdat het terrein aan de Westersingel niet langer bruikbaar is voor het Berkels Oranje Comité werd verleden jaar met het ringsteken met paarden al uitgeweken naar het evenemententerrein nabij zwembad De Windas. Zondag 22 april zal dit evenement opnieuw plaatsvinden. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen en zeker ook volwassenen genieten van sport, spel en vermaak. Belangstellenden worden verzocht zoveel mogelijk per fiets te komen.

Deze middag zullen voor de kinderen diverse attracties op het terrein aanwezig zijn. Schminken, een ganzenparade, een dierenweide, een kinderdraaimolen en een roofvogelshow heeft verleden jaar al een groot aantal mensen naar het terrein aan de Berkelseweg getrokken. Dit jaar zullen ook diverse kraampjes die iets met dieren gemeen hebben op het terrein aanwezig zijn met zelfs een dierenarts bij wie advies kan worden gevraagd. Enkele sponsors en vrijwilligersorganisaties zullen hun doel/bedrijf promoten. De Klein Dieren Sportvereniging is eveneens met een kraam aanwezig.
Ook zal er voor de inwendige mens etenswaren en een drankje te koop worden aangeboden. DJ Danny de Groot zal vanaf het podium voor muziek zorgen. Er is toiletvoorziening aanwezig.
Tijdens het ringsteken zijn voor de deelnemers diverse prijzen te verdienen. Niet alleen voor het ringsteken zelf, maar ook zullen de spannen strijden voor het mooiste span en de leukste uitvoering. Deelnemers aan het ringsteken kunnen zich nog aanmelden door een mail te sturen naar: info@hondenschoolpijnacker.nl.
Het ringsteken begint om 14.30 uur en is om ongeveer 15.30 uur afgelopen. De roofvogelschow wordt tussen 15.30 en 16.30 uur gehouden.

Check Also

Column boswachter Maurice Kruk

Stadsboswachter Maurice Kruk werkt aan de Noordrand van Rotterdam, op het Rotterdams platteland en bij Melkschuur Zuidpolder. Samen met de vrijwilligers van Natuurmonumenten onderhoudt hij hier de oer-Hollandse poldernatuur. Of laat hij natuurliefhebbers tijdens een wandeling vanaf Rotterdam CS zien dat natuur overal is, ook in de stad!

Geef een reactie