zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Politieberichten » Aanhoudingen poging beroving

Aanhoudingen poging beroving

Bergschenhoek – Een aantal jongeren heeft op zaterdagavond 31 maart geprobeerd een leeftijdgenoot te beroven van zijn jas. Het incident vond plaats op het v.d. Goespad in Bergschenhoek. Na de melding van het slachtoffer zijn diverse politie-eenheden ter plaatse gegaan en konden even later in de tuin van een woning aan de Julianalaan een van de verdachten aanhouden. Na een snel onderzoek en verhoor van het slachtoffer werden in de uren daarna nog twee aanhoudingen verricht. De recherche doet nog verder onderzoek in deze zaak.

Check Also

Fietsendief aangehouden

Bergschenhoek – De eigenaresse van een gestolen fiets heeft haar eigendom weer terug. Haar rijwiel …

Geef een reactie