zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Jubileumfeest in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs

Jubileumfeest in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs

Jubileumfeest in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Het is de komende week feest in Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs. Met medewerkers en bezoekers wordt van 9 tot en met 13 april gevierd dat het centrum tien jaar bestaat.

Een gezondheidscentrum dat stevig staat. Maar ook een centrum waar de grondleggers van toen nog steeds dagelijks de schouders er onder zetten om er een goed centrum van te maken voor de inwoners van Lansingerland. In de loop der jaren zijn er enkele collega’s bijgekomen en ook die passen goed binnen het team van zorgverleners.

Lang proces

“Het voorbereidend proces begon eigenlijk al een jaar of zes voor de opening,” weet Petra van Wiggen nog goed. Haar collega’s vullen aan: “Er zijn in die tijd heel wat gesprekken gevoerd, want een gezondheidscentrum was nog tamelijk nieuw. Wij waren pioniers en realiseerden uiteindelijk een van de eerste van heel Nederland en vervulden daarmee een voortrekkersrol. We waren tevens een voorbeeld voor anderen.”
De startende ploeg bestond uit mensen met passie voor hun vak; dat was de drive. “We wilden met elkaar iets opzetten en die samenwerking is er nog steeds. Uniek is ook de samenwerking met het ziekenhuis dat op de eerste etage actief is. Eerste en tweede lijns gezondheidszorg weten elkaar dagelijks te vinden en kennen elkaars werk en expertise. We zijn eerlijk tegen elkaar en zoeken elkaar op; de bezoekers zijn in goede handen!”
Ballonnen voor de deur zullen het jubileum zichtbaar maken. Tevens ontvangt elke cliënt/patiënt in de jubileumweek een attentie.

Check Also

Een ander licht op jouw uitvaart

Berkel en Rodenrijs - Op je vrije zaterdag een uitvaartbeurs bezoeken, is waarschijnlijk niet het eerste dat er in je op komt, als je plannen voor het weekend maakt. Sowieso is het in onze cultuur niet echt vanzelfsprekend om het tijdens een borrel of familie weekend eens te hebben over jouw ideeën en/of wensen met betrekking tot jouw uitvaart. De dood, het afscheid het zijn zaken waar we ons meestal over buigen als het moment echt daar is.