woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Sport » Saturnia groeit weer

Saturnia groeit weer

Bleisiwjk – Gymnastiekvereniging Saturnia is een gymnastiekvereniging opgericht in 1991 en gevestigd in de gymzaal naast de Anne Frankschool in Bleiswijk. Hier wordt er gymles verzorgd voor iedereen vanaf de kleuterklas tot het einde van de middelbare school.
De afgelopen jaren heeft Saturnia flink wat veranderingen meegemaakt, dit in combinatie met de teruglopende ledenaantallen heeft voor een aantal spannende momenten gezorgd waarop het voortbestaan van de vereniging niet zeker was.
Na een aantal drastische stappen ondernomen te hebben binnen het lessenaanbod en het bestuur zijn de ledenaantallen weer stijgende is de vereniging weer aan het groeien.
Om voor iedereen een leuke en leerzame gymles neer te kunnen blijven zetten zijn wij
hard op zoek naar vrijwilligers en/of trainers of trainsters om ons team te versterken.
Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand die dit wel leuk zou vinden? Stuur dan even een mailtje naar info@gvsaturnia.nl.

Check Also

TOGB 1 speelt tafeltennisfinale NTTB beker

Berkel en Rodenrijs - Zondag 9 december werden bij tafeltennisvereniging De Kruiskamp in Den Bosch de halve finales van de NTTB beker gespeeld. Ronald Vijverberg, Milo de Boer en Leroy Heemskerk van ttv TOGB werden gekoppeld aan het sterke Red Stars Stars en in de andere halve finale speelden Sittard en Taverzo tegen elkaar.

Geef een reactie