maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Advertorial » Paasshow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Paasshow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Paasshow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Bergschenhoek – Kampeercentrum Cor Olie Recreatie, gevestigd op industriegebied Weg en Land, wordt maandag 2 april van 10.00 tot 17.00 uur een gezellige Paasshow gehouden met veel leuke acties, aantrekkelijke aanbiedingen en nieuwe producten voor het naderende kampeerseizoen.

In de twee verdiepingen tellende showroom staan nieuwe caravans van de merken Sprite, Elddis en LMC caravans. Van een eenvoudige caravan voor de kampeerder die niet zo veel luxe nodig heeft tot de meest luxe caravan met alles erop en eraan. Op de eerste verdieping en het buitenterrein staan de gebruikte caravans opgesteld.
Nieuw bij Cor Olie Recreatie zijn de campers van het merk Weinsberg. Weinsberg is onderdeel van de Knaus Tabbert Groep, dit staat garant voor kwaliteit en goede aftersales. Er zijn veel verschillende indelingen beginnend met het zogenoemde camperbusje tot aan de Carasuite camper. Dit is een camper met een hefbed zodat er makkelijk een extra slaapplaats gecreëerd kan worden. Er staat ook een actiemodel met een voordeel van wel 13.000 euro in de showroom van Cor Olie.
Ook nieuw dit jaar is de verhuur van campers en caravans. Cor Olie verhuurt nieuwe caravans van het merk LMC en nieuwe Weinsberg campers.
In de kampeershop kunnen de bezoekers terecht voor alles op het gebied van kamperen. Van gasfles, servies, led-tv’s en de laatste nieuwe schotelsets tot caravanmovers of slaapzakken. Ook de laatste nieuwe trends zoals bijvoorbeeld lichtgewicht accu’s zijn hier te vinden.
Het is de moeite waard dit weekend een bezoekje aan Cor Oie Recreatie brengen. Tijdens de Paasshow zijn er veel leuke acties en onder alle bezoekers worden er ook nog eens drie airfryers verloot!

Check Also

Doner&zo dagelijks geopend en gratis bezorging

Doner&zo dagelijks geopend en gratis bezorging Berkel en Rodenrijs – Vanaf 2015 is Doner&zo in …

Geef een reactie