woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » fbpost » Vermiste vrouw aangetroffen in het water

Vermiste vrouw aangetroffen in het water

Berkel en Rodenrijs – Een 51-jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs die sinds woensdag 28 maart eind van de middag werd vermist, is in de nacht van woensdag op donderdag aangetroffen in het water bij het Boezempad. Zij bleek te zijn overleden.
Na de melding dat de vrouw niet thuis kwam, is de politie direct een zoektocht gestart. Zo werd een Burgernetbericht verstuurd en werd met informatie van direct betrokkkenen de route afgezocht die de vrouw normaal op haar scooter reed.
Rond 02.15 uur zag een voorbijganger de vrouw in het water liggen bij het Boezempad en belde de politie. De politie heeft onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat het gaat om een verkeersongeval.

Getuigen
Wat er precies is gebeurd wordt nog onderzocht. De politie roept getuigen op die iets gezien hebben in de namiddag van woensdag 28 maart op de plek waar de vrouw is gevonden. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Check Also

Interactief Groep kiest voor Carrière Uitzendbureau

Berkel en Rodenrijs - Carrière Uitzendbureau neemt per 1 december 2018 de Interactief Groep uit Berkel en Rodenrijs over.

Geef een reactie