woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Eerste lustrum Woonevent Lansingerland

Eerste lustrum Woonevent Lansingerland

Eerste lustrum Woonevent Lansingerland

Lansingerland – Net als voorgaande jaren organiseren Houweling Architecten, DIVA makelaars/Young4Styling, Van der Linde Interieur en Wooning Badkamers & Keukens het Woonevent Lansingerland. Deze vijfde editie van de woonbeurs vindt plaats op vrijdag 6 april en zaterdag 7 april en is inmiddels een bekend evenement van ondernemers uit de regio. Het is voor de vierde keer dat het event bij Wooning in Bergschenhoek wordt gehouden.

De beurs is dit jaar verplaatst van september naar april, een mooi moment om inspiratie voor je woning op te doen. Tegelijk met de landelijke Open huizen dag, zodat de bezoeker direct informatie in kan winnen die nodig zijn voor het kopen van een woning.
De beurs is verdeeld in een buiten- en binnengedeelte, buiten op het parkeerterrein en binnen in de showroom.
Ook dit jaar is er de extra bezoekersavond op vrijdagavond om nog meer bezoekers de kans te geven het Woonevent te bezoeken. Op vrijdagavond worden de bezoekers extra feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje, maar tijdens het hele event worden de bezoekers voorzien van een hapje en een drankje en krijgen ze namens het Woonevent een leuke attentie (zolang de voorraad strekt). Kinderen kunnen op zaterdag knutselen. Buiten is er een gezellig terras.

Van plan tot pand

Het Woonevent biedt de bezoeker uitgebreide informatie en nieuws over het verkopen en kopen, bouwen en verbouwen, beveiligen, verwarmen van woningen en nog veel meer. Daarnaast worden de bezoekers geïnspireerd over inrichting en interieur voor binnen én buiten.
Heb je kleine of grote (ver)bouwplannen? Ben je op zoek naar een nieuwe bank, keuken, haard of wil je een nieuwe tuin? Komt of staat je woning in de verkoop? Wil je de laatste trends ontdekken op gebied van interieur en styling? Wil je persoonlijk advies van een professionele woonexpert? Of wil je gewoon een gezellige woonbeurs bezoeken?
Kom dan naar Woonevent Lansingerland, dé woonbeurs van Lansingerland en omstreken. Daar vind je een grote diversiteit aan stands, alles voor in en om het huis onder één dak. Juist die krachtige combinatie van de diverse specialismen op woongebied maken dit Woonevent Lansingerland voor iedereen aantrekkelijk. Elk jaar zijn er weer nieuwe exposanten die meedoen aan deze uitgebreide woonbeurs, maar er zijn ook exposanten die al voor de vijfde keer zich op de beurs presenteren.

Bezoekersinformatie

Het Woonevent Lansingerland vindt plaats op vrijdag 6 april van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 7 april van 10.00 tot 16.00 uur in de showroom en op het parkeerterrein van Wooning Badkamers & Keukens, Leeuwenhoekweg 2 te Bergschenhoek. De toegang, parkeren en kinderactiviteiten zijn gratis.
Informatie (met overzicht exposanten): www.wooneventlansingerland.nl.

Check Also

Gratis vuurwerkshow in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 14 december geven vuurwerkberkel.nl, vuurwerkshopbergschenhoek.nl en vuurwerkshop7kamp.nl een spectaculaire gratis vuurwerkshow. Iedereen is uitgenodigd te komen kijken en genieten. De vuurwerkshow start om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 20.15 uur. De locatie van de vuurwerkshow is tussen de Archimedesstraat en Edisonstraat in Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie