dinsdag 17 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Winnaar hoofdprijs loterij Hospice Lansingerland bekend

Winnaar hoofdprijs loterij Hospice Lansingerland bekend

Winnaar hoofdprijs loterij Hospice Lansingerland bekend

Lansingerland – Mevrouw Haitsma uit Bleiswijk is de winnares geworden van de decemberloterij die Hospice Lansingerland eind 2017 hield. Ze won de hoofdprijs, een rondvlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport.

De winnares kreeg de prijs symbolisch overhandigd uit handen van Gerard Lexmond, bestuurslid van de Stichting Vrienden van het Hospice. De loterij is een groot succes geworden. “De opbrengst was € 7.500”, vertelt Lexmond die eraan toevoegt dat nog niet alle prijzen zijn opgehaald. Dat geldt voor de volgende lotnummers: 1130 (prijs Expert Berkel), 2603 (accuboor, Karwei Berkel), 2809 (prijs De Fotograaf) en 2983 (prijs Garage Breugem).
Neem contact op met Gerard Lexmond, tel.nr. 06 – 224 159 83 voor het maken van een afspraak over het afhalen van uw prijs.

Check Also

Harmonie Crescendo verwent Bleiswijkers met buitenconcert

Bleiswijk - Op twee verschillende locaties in Bleiswijk speelde Muziekvereniging Crescendo vorige week buiten. Het eerste concert was bij zorgcentrum de Tuinen en woensdag 4 juli speelde het orkest op het veld bij het Hofwijckplantsoen. Beide keren hadden de muzikanten prachtig weer, waardoor ze het zelf extra naar de zin hadden.