maandag 23 april 2018 | week 17
Home » Algemeen » Winnaar hoofdprijs loterij Hospice Lansingerland bekend

Winnaar hoofdprijs loterij Hospice Lansingerland bekend

Winnaar hoofdprijs loterij Hospice Lansingerland bekend

Lansingerland – Mevrouw Haitsma uit Bleiswijk is de winnares geworden van de decemberloterij die Hospice Lansingerland eind 2017 hield. Ze won de hoofdprijs, een rondvlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport.

De winnares kreeg de prijs symbolisch overhandigd uit handen van Gerard Lexmond, bestuurslid van de Stichting Vrienden van het Hospice. De loterij is een groot succes geworden. “De opbrengst was € 7.500”, vertelt Lexmond die eraan toevoegt dat nog niet alle prijzen zijn opgehaald. Dat geldt voor de volgende lotnummers: 1130 (prijs Expert Berkel), 2603 (accuboor, Karwei Berkel), 2809 (prijs De Fotograaf) en 2983 (prijs Garage Breugem).
Neem contact op met Gerard Lexmond, tel.nr. 06 – 224 159 83 voor het maken van een afspraak over het afhalen van uw prijs.

Check Also

Stand van zaken aanvullende geluidsmaatregelen HSL

Lansingerland - Er is wat ruis ontstaan in de berichtgeving over de kosten voor de geluidsaanvullende maatregelen voor de Hoge Snelheidslijn die door de gemeente raast. Wij gingen te rade bij Loeky van der Horst van de Stichting StopGeluidsoverlastHSL voor het juiste verhaal.