zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Sport » Berkel – Piershil: 2-2

Berkel – Piershil: 2-2

Berkel en Rodenrijs – Met de kraker tegen BVCB in het vooruitzicht kwam Berkel afgelopen zaterdag niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Piershil. Een belangrijk punt voor Piershil in de strijd tegen degradatie. In de eerste helft was Berkel gedreven en de bovenliggende partij. Verdediger Rob Vermeer zette de 0-1 op het scorebord, waarna Tim van der Vorm vlak voor rust het tweede doelpunt voor Berkel scoorde, 0-2.
In de tweede helft was het Jan Jaspers die na 54 minuten de aansluitingstreffer maakte, 1-2. Vlak voor het eindsignaal kreeg Berkel het tweede tegendoelpunt te verwerken, 2-2. Door dit puntenverlies gaat de periodetitel vrijwel zeker naar BVCB.

Check Also

Soccer Boys – Be Fair: 1-1

Bleiswijk – Een wedstrijd die voor beide ploegen weinig belangen meer had. Daarom ook had …