dinsdag 16 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » Berkel – Piershil: 2-2

Berkel – Piershil: 2-2

Berkel en Rodenrijs – Met de kraker tegen BVCB in het vooruitzicht kwam Berkel afgelopen zaterdag niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Piershil. Een belangrijk punt voor Piershil in de strijd tegen degradatie. In de eerste helft was Berkel gedreven en de bovenliggende partij. Verdediger Rob Vermeer zette de 0-1 op het scorebord, waarna Tim van der Vorm vlak voor rust het tweede doelpunt voor Berkel scoorde, 0-2.
In de tweede helft was het Jan Jaspers die na 54 minuten de aansluitingstreffer maakte, 1-2. Vlak voor het eindsignaal kreeg Berkel het tweede tegendoelpunt te verwerken, 2-2. Door dit puntenverlies gaat de periodetitel vrijwel zeker naar BVCB.

Check Also

RW Rottemeren Molentocht

Bergschenhoek - Voor de zevende keer organiseerde Rolski en langlaufvereniging RW Rottemeren de jaarlijkse Molentocht vanaf de clublocatie aan de Hoeksekade in Bergschenhoek. En net als bij alle voorgaande edities weer een prachtige dag om te sporten.

Geef een reactie