zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » NLdoet bedankt alle vrijwilligers!
Stichting Cranenborghgroep Bleiswijk: dat gaat er weer gelikt uitzien!

NLdoet bedankt alle vrijwilligers!

NLdoet bedankt alle vrijwilligers!

Lansingerland – Afgelopen weekeinde werd NLdoet gehouden, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Tijdens NLdoet was van alles te doen in Lansingerland. Een groot aantal enthousiaste vrijwilligers, zowel jong als oud, ging aan de slag en hielp daarmee meerdere maatschappelijke organisaties en verenigingen. Individueel of per groep, leerlingen van Wolfert Lansing en Toorop Mavo, bedrijven, serviceclubs, politieke partijen, collegeleden, familieleden van bewoners en vriendengroepen. De deelnemende organisaties bedanken de vrijwilligers voor hun inzet. Door hun inzet is NLdoet 2018 een groot succes geworden!
Met dank aan VIP Lansingerland geven we een impressie op locatie. De foto’s van het VIP on tour zijn gemaakt door de vrijwillige NLdoet fotografen Roelie Schipperus, Jurriaan Weerheijm en Remko Bot.

Check Also

Diabetescafé

Bergschenhoek - De Diabetesvereniging Nederland (afgekort DVN) organiseert in heel Nederland diabetescafe's. Dit zijn informatieve bijeenkomsten voor en door mensen die iets met diabetes (suikerziekte) te maken hebben. Dinsdag 28 augustus organiseerde DVN regio Rotterdam voor het eerst zo'n café in Lansingerland, in café Ontmoet!, in de Stander.