maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Advertorial » Hoe veilig is uw data?

Hoe veilig is uw data?

Hoe veilig is uw data?

Lansingerland – Het MKB is belangrijk voor de BV Nederland. Het Midden- en Klein Bedrijf vormt een belangrijke poot waarop de economie draait, maar zonder het zelf te weten zijn deze bedrijven ook makkelijk slachtoffer van cyber crime Ze beschikken vaak niet over de juiste middelen om cybersecurity aan te pakken.

Dat moet snel veranderen, want niet alleen de grote bedrijven stellen voordat ze met een bedrijf in zee gaan eisen aan het MKB wat betreft beveiliging. Ook de rechten van burgers gaan beter beschermd worden. Daar zorgt de AVG wet voor die in 2016 reeds in werking trad, maar vanaf 25 mei 2018 gehandhaafd gaat worden. Als bedrijf moet je kunnen aantonen dat je alles in orde hebt.

Vertrouwd en integer

Slecht of niet beveiligde bedrijven zijn vaak bijvangst of middel voor kwaadwillenden om ergens te komen. Daar weet Erik Plenter, directeur van het bedrijf KCSS, alles van. “Met ruim 25 jaar ervaring in het vak weet ik hoe belangrijk het is om zaken rondom ICT beveiliging op orde te hebben. Het internet is een mooie toepassing met eindeloze mogelijkheden. We moeten er alleen wel bewust mee om gaan. Wij zijn een startend CyberSecurity Service bedrijf dat een product/dienst in de markt zet voor het MKB. We hebben veel kennis en expertise in huis door een jarenlange ervaring in de sector. Wij beschermen onze klanten tegen cyber aanvallen en zorgen dat ze voldoen aan wet- en regelgeving.”

Gijzelingssoftware

Daarnaast is er een groeiende groep bedrijven die last heeft van gijzelingssoftware; je kunt maanden worden afgeluisterd, waarna je als bedrijf op veel vlakken wordt gechanteerd en je een afkoopsom moet betalen. “Niet iedereen staat er bij stil dat alles wat via de computer gebeurt beschermd moet worden; dus bijvoorbeeld computers die machines aansturen of IP camera’s, kassa systemen, WIFI en ga zo maar door. Daar zul je als bedrijf preventief en actief op moeten reageren en dat kost veel tijd.”

Abonnement

KCSS ontzorgt de klant en levert zowel hulp als advies op strategisch, tactisch en operationeel niveau. “Wij hebben alle kennis bij elkaar gebracht en behapbaar gemaakt voor het MKB. Die hulp bovendien betaalbaar gemaakt door middel van een abonnement, waarmee de klant 24/7 verzekerd is van constante monitoring en ontzorging. We leveren maatwerk en stellen procedures op waar men zich aan houdt; toepasbaar voor het bedrijf (groot of klein), zodat de klant zaken kan doen met alle partijen. Onze belofte is dan ook: ‘KCSS regelt het’. ”Maar nog belangrijker: de klant kan weer doen waar hij goed in is. Voor meer informatie: www.kcss.nl.

Check Also

The most wonderful time of the year

Kerst staat dit jaar voor glitter. Die glitters mogen alle kleuren zijn; goud, zilver, roze, paars en groen. Je mag lekker uitpakken en gezellig de kerst vieren in een outfit waar je je helemaal fijn in voelt.

Geef een reactie