zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Politieberichten » Vreemde berokkent veel schade

Vreemde berokkent veel schade

Berkel en Rodenrijs – Eind februari troffen de bewoners van een huis aan de Rodenrijseweg ’s ochtends vroeg een onbekende man aan, slapend op de bank. De Heraut berichtte vorige week over de aanhouding van deze 18-jarige inwoner van Pijnacker. Wat niet vermeld werd, was de grote schade die de man in de woning had aangericht. Na het inslaan van de voordeurruit, die beveiligd was met staaldraad, had de man zich in de woning werkelijk waar misdragen. Er lag spuug, braaksel, speelgoed van een kleinkind was vernield, planten lagen om, de bank was bevuild en de man had in een hoek van de kamer geplast, kortom een complete ramp voor de bewoners die uiteraard erg geschrokken waren.

Check Also

Auto’s beschadigd

Berkel en Rodenrijs – Een automobiliste heeft op vrijdag 24 augustus op de Chrysantenhof meerdere …