maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Politieberichten » Vreemde berokkent veel schade

Vreemde berokkent veel schade

Berkel en Rodenrijs – Eind februari troffen de bewoners van een huis aan de Rodenrijseweg ’s ochtends vroeg een onbekende man aan, slapend op de bank. De Heraut berichtte vorige week over de aanhouding van deze 18-jarige inwoner van Pijnacker. Wat niet vermeld werd, was de grote schade die de man in de woning had aangericht. Na het inslaan van de voordeurruit, die beveiligd was met staaldraad, had de man zich in de woning werkelijk waar misdragen. Er lag spuug, braaksel, speelgoed van een kleinkind was vernield, planten lagen om, de bank was bevuild en de man had in een hoek van de kamer geplast, kortom een complete ramp voor de bewoners die uiteraard erg geschrokken waren.

Check Also

Verkeerscontrole

Lansingerland – De politie heeft in samenwerking met de collega’s van de eenheid Pijnacker op …

Geef een reactie