maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Politiek » D66 campagnebus in Berkel Centrum

D66 campagnebus in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 17 maart staat de D66 campagnebus voor de gemeenteraadsverkiezingen in de Herenstraat dicht bij het regenboog zebrapad. Van 11.45 tot 12.30 uur is de bus aanwezig met daarin verschillende bekende D66’ers, zoals Kajsa Ollongren, Steven van Weyenberg, Marietje Schaake, Sophie in t Veld en Sigrid Kaag. Zij verwelkomen winkelend publiek bij de campagne bus en gaan in gesprek met hen die dat op prijs stellen. Daarnaast wordt er een aantal leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, er is een suikerspinmachine en er staat een kop van jut. De D66 leden nodigen iedereen van harte uit voor een goed gesprek.
Inwoners van Lansingerland zijn over het algemeen tevreden over hun gemeente. Maar het kan natuurlijk altijd beter! Lansingerland staat voor grote uitdagingen op het gebied van woningbouw, economie en energie. Dit vraagt om duidelijke en duurzame keuzes. D66 Lansingerland hecht aan een gemeentebestuur dat luistert, het belang van haar inwoners voorop zet en levert wat ze heeft beloofd.

Check Also

Coalitiepartijen stemmen in met bestemmingsplan Berkel-Centrum-West

Lansingerland - Na een urenlange vergadering stemden coalitiepartijen Leefbaar 3B, VVD, CDA en ChristenUnie voor het bestemmingsplan Berkel-Centrum-West, zoals dat door het college van b. en w. werd gepresenteerd. Insprekers, amendementen en moties van de oppositie konden het schip niet keren. Dat stoomt in volle kracht vooruit naar een uitgewerkt inrichtingsplan. Wethouder Kathy Arends zegde wel toe dat dit plan ter bespreking aan de raad wordt voorgelegd. Daarmee doet zij een handreiking, omdat vaststelling van het inrichtingsplan in feite onder de competenties van het college valt. Daarmee worden de pijnpunten van de oppositiepartijen echter niet verzacht.

Geef een reactie