zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Politiek » D66 campagnebus in Berkel Centrum

D66 campagnebus in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 17 maart staat de D66 campagnebus voor de gemeenteraadsverkiezingen in de Herenstraat dicht bij het regenboog zebrapad. Van 11.45 tot 12.30 uur is de bus aanwezig met daarin verschillende bekende D66’ers, zoals Kajsa Ollongren, Steven van Weyenberg, Marietje Schaake, Sophie in t Veld en Sigrid Kaag. Zij verwelkomen winkelend publiek bij de campagne bus en gaan in gesprek met hen die dat op prijs stellen. Daarnaast wordt er een aantal leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, er is een suikerspinmachine en er staat een kop van jut. De D66 leden nodigen iedereen van harte uit voor een goed gesprek.
Inwoners van Lansingerland zijn over het algemeen tevreden over hun gemeente. Maar het kan natuurlijk altijd beter! Lansingerland staat voor grote uitdagingen op het gebied van woningbouw, economie en energie. Dit vraagt om duidelijke en duurzame keuzes. D66 Lansingerland hecht aan een gemeentebestuur dat luistert, het belang van haar inwoners voorop zet en levert wat ze heeft beloofd.

Check Also

Bewoners willen maximaal haalbare geluidsreductie

Lansingerland - Op woensdag 5 september jl. werd voor gemeenteraadsleden een beeldvormingsavond gehouden over de stand van zaken rond de maatregelen die getroffen worden om de geluidsoverlast van de HSL nu eens goed aan te pakken. Medewerkers van het ministerie van Infrastructuur ##+## Waterstaat en ProRail kwamen, ondersteund door wethouder Simon Fortuyn en Loeky van der Horst namens stichting Stop Geluidsoverlast HSL, verantwoording afleggen en uitleg geven. Bewoners kregen gelegenheid vragen te stellen, en daaruit bleek dat voor velen de maatregelen lang niet ver genoeg gaan.