dinsdag 20 maart 2018 | week 12
Home » Politiek » D66 campagnebus in Berkel Centrum

D66 campagnebus in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 17 maart staat de D66 campagnebus voor de gemeenteraadsverkiezingen in de Herenstraat dicht bij het regenboog zebrapad. Van 11.45 tot 12.30 uur is de bus aanwezig met daarin verschillende bekende D66’ers, zoals Kajsa Ollongren, Steven van Weyenberg, Marietje Schaake, Sophie in t Veld en Sigrid Kaag. Zij verwelkomen winkelend publiek bij de campagne bus en gaan in gesprek met hen die dat op prijs stellen. Daarnaast wordt er een aantal leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, er is een suikerspinmachine en er staat een kop van jut. De D66 leden nodigen iedereen van harte uit voor een goed gesprek.
Inwoners van Lansingerland zijn over het algemeen tevreden over hun gemeente. Maar het kan natuurlijk altijd beter! Lansingerland staat voor grote uitdagingen op het gebied van woningbouw, economie en energie. Dit vraagt om duidelijke en duurzame keuzes. D66 Lansingerland hecht aan een gemeentebestuur dat luistert, het belang van haar inwoners voorop zet en levert wat ze heeft beloofd.

Check Also

Opening Week van het Geld op vol schoolplein

Lansingerland - De wethouders Ankie van Tatenhove, Jeroen Heuvelink en Albert Abee hebben maandagochtend 12 maart op drie scholen in Lansingerland De Week van het Geld geopend. De wethouders werden vergezeld door Mr. Cash. Bij de basisscholen De Poort, de Groenehoek en de Klipper draait het deze hele week om geld.