zondag 24 juni 2018 | week 25
Home » Politiek » Ontbijten met de ChristenUnie

Ontbijten met de ChristenUnie

Ontbijten met de ChristenUnie

Lansingerland- Op 9 maart organiseerde de ChristenUnie in Lansingerland een ontbijtje voor de inwoners van de gemeente die 70 jaar en ouder zijn. Tijdens het ontbijt spraken de 70-plussers en de kandidaten van de ChristenUnie met elkaar over het onderwerp “Waardevol voor Lansingerland”.

Aan twee goed gevulde tafels werd gesproken over onderwerpen als wonen in Lansingerland, openbaar vervoer en hoe de drie dorpen zijn veranderd tot wat ze nu zijn. Daarnaast vertelden ds. Markus en ChristenUnie-kandidaat Paul Lieverse over het belang van omzien naar elkaar.
De ChristenUnie organiseerde het ontbijt natuurlijk niet zomaar. Door ChristenUnie-afdelingen in heel Nederland is in de afgelopen periode gewerkt aan lokale uitwerkingen van het “Manifest Waardig ouder worden”. Op 10 maart is dit manifest ook landelijk gelanceerd, door Kamerleden en ministers van de ChristenUnie. In Lansingerland heeft de ChristenUnie ook een lokaal manifest opgesteld, met punten waar in de komende raadsperiode aan gewerkt zal gaan worden, zodat iedereen waardig ouder mag worden in Lansingerland.
Kijk voor meer informatie op de website van de ChristenUnie: www.lansingerland.christenunie.nl/waardigouderworden.

Check Also

De wethouders stellen zich aan u voor

Lansingerland - Wie zijn de wethouders in het nieuwe college? Drie van de vier wethouders zijn oude bekenden die in het college terugkeren. We vroegen wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze in hun (nieuwe) ambtstermijn hopen te bereiken.