zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Sport » CVV Berkel (VR) – Be Quick: 1 -2

CVV Berkel (VR) – Be Quick: 1 -2

Berkel en Rodenrijs – Op het schitterende kunstgrasveld van de ploeg in Zwolle bleef het ondanks herhaaldelijke doelpogingen 0 -0 bij rust. Na de thee moest het anders en wilde Berkel absoluut de tactiek van de thuisclub doorbreken. In de 53ste minuut gebeurde dat ook, een prima bal van Melanie den Dulk op Sabrina Pocorni werd afgerond door Sab, de bevrijdende voorsprong, 0-1. Drie minuten later een voorzet van Nadia Roukes richting doel, deze werd schitterend afgerond door Lindy Hogedoorn, 0-2. Berkel leek de wedstrijd in handen te hebben toen de trainer van Be Quick richting zijn speelsters riep dat ze weer gewoon moesten voetballen. Toen werd het zowaar een beetje een wedstrijd en scoorde de thuisclub warempel in de 64e minuut de aansluitingstreffer en bleef het tot het laatste fluitsignaal gewoon een soort van spannend. Na ruim negentig minuten floot de scheidsrechter voor het einde en waren de drie punten voor Berkel. Komende zaterdag spelen de dames weer een thuiswedstrijd, dan komt IJFC op bezoek en is de aftrap 15.00 uur.

Check Also

Atletiek

Bleiswijk – Afgelopen zondag stonden er flink wat Kieviten aan de start van de 30e …

Geef een reactie