zondag 24 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Opleiding tot reanimist

Opleiding tot reanimist

Bleiswijk – Op 18 april start de Stichting Reanimatie 3B-Hoek nieuwe opleidingen reanimatie met AED. Alle opleidingen nemen twee avonden van 2,5 uur per avond in beslag. Deelnemers leren in twee avonden een circulatie stilstand herkennen, reanimeren en hoe een AED wordt gebruikt. Aanmelden kan via www.reanimatie3b.nl, via coördinator, dhr. J. Overeinder, tel. 010-5214878 of 06 – 304 397 77, of via jaap@reanimatie3b.nl. Het cursusrooster staat op de site. Aanvullend verzekerden kunnen mogelijk gratis leren reanimeren. De kosten zijn € 45,- inclusief lesmateriaal en certificering. Alle instructeurs zijn gecertificeerd door de NRR. De Stichting Reanimatie 3B-Hoek is een reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting. Na het volgen van een reanimatiecursus kunnen gecertificeerden burgerhulpverlener worden via Hartveilig Wonen of De Nederlandse Hartstichting. Zij kunnen opgeroepen worden om te helpen bij een reanimatie in de buurt. Hiermee wordt geprobeerd in heel Nederland hulpverlening mogelijk te maken in de eerste 6 minuten bij een reanimatie: de belangrijkste minuten voor de overlevingskans van het slachtoffer.

Check Also

Inloopavond ontwerpbestemmingsplan

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 4 juli organiseren wij in het gemeentehuis van Lansingerland …