maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Sport » BVCB op bezoek bij ADO Den Haag

BVCB op bezoek bij ADO Den Haag

BVCB op bezoek bij ADO Den Haag

Bergschenhoek – Afgelopen weekend had de activiteitencommissie van BVCB weer een bezoek geregeld aan een wedstrijd uit de eredivisie. Dit keer was gekozen voor de wedstrijd ADO Den Haag tegen NAC. ADO moest winnen om zicht te houden op een mogelijke play-off plek en NAC wil uit de gevarenzone blijven. Het kon niet anders dan een boeiende wedstrijd worden.

Nadat BVCB 1 onder grote belangstelling met een 1-0 winst tegen Rhoon de kleedkamer had opgezocht werd het rond 16.45 uur nog drukker op het complex. Vele jeugdleden, ouders, leiders en familieleden verzamelden zich voor vertrek richting Den Haag. Netjes op tijd arriveerden de bussen van Leo Ringelberg en ging de jeugd rennen voor een goede plek in de dubbeldekker. Eenmaal in het stadion aangekomen was de sfeer erg goed. Nadat de nodige broodjes, chips en drank waren ingekocht zocht het BVCB blauw een plek in vak S aan de lange zijde van het stadion. Vanaf de eerste minuut ging ADO er goed tegenaan. Toch was het NAC dat het eerste doelpunt maakte en later door een penalty ook de 2-0 kon inschieten. Geen winst voor ADO, maar voor de allerkleinste BVCB-ers een mooie eerste ervaring in het stadion. Na het laatste fluitsignaal kregen alle spelers een luid BVCB applaus en ging het hele gezelschap terug naar Bergschenhoek. Al met al een geslaagd evenement wat Marcel Verleer en Arjan Korving van de activiteitencommissie hadden voorbereid. “Dankzij de inzet van leiders en ouders en de medewerking van ADO is het prima verlopen en heeft iedereen een leuke avond gehad”, aldus de commissieleden.

Check Also

Voetbal BVCB – Brielle: 4-3

Bergschenhoek – Bij de eerste de beste aanval van BVCB was het al raak. Een …

Geef een reactie