zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Sport » Diane Valkenburg even terug op oude nest

Diane Valkenburg even terug op oude nest

Diane Valkenburg even terug op oude nest

Bleiswijk – Dinsdag 6 maart gaf Diane Valkenburg (vooraan in het midden) een training aan de junioren van Schaatsvereniging Lansingerland om ze voor te bereiden op de clubkampioenschappen van de zondag erna. Ze hebben er veel van geleerd. Het starten kwam voorbij en er werd veel aandacht besteed aan de afzet, zodat de junioren harder en beter af kunnen zetten. Het was een groot succes! Deze groep heeft veel PR’s gereden op de clubkampioenschappen. Technische Groothandel P.J. de Haas uit Bergschenhoek wordt dank gezegd voor het sponsoren van deze fantastische training.

Check Also

Voetbal Neptunus-Schiebroek – Berkel 6-0

Rotterdam – Berkel staat weer met beide benen aan de grond na twee uitstekend gespeelde …